Ki a menőbb: TheVR Jani vagy TheVR Pisti?
a) Jani
b) Pisti
c) Egyformán menők
d) Ki a tököm az a Jani meg Pisti? :)
Talán c
De én Pistit jobban bírom :D
18/l
El kell választani a videós életben és a való életben tett viselkedéseiket. A valóságban teljesen normális emberek, viszont a videózásban ilyennek kell lenniük, különben még mindig százezer feliratkozójuk lenne vagy annyi se. A média ilyen.
Amúgy meg Jani, sokkal normálisabb még a videókon is. Pisti egy bohócdoboz.
Kedves negatív kommentelők! Arra az állításra egyértelműen nemleges választ ad a tech csatornájuk, miszerint a szókincsük kimerül a "b*zdmegben". Két rettentően okos, és a technológiában otthonosan mozgó srácról beszélünk, akik bár igen sokat káromkodnak, tiszteletet érdemelnek. Meghallgatják, és szeretik a nézőiket, munka és barátnő mellett, a szabadidejüket feláldozta "szolgálják ki" őket, temérdeknyi szórakoztató tartalommal. A legtöbb játék, amellyel játszanak, érdekes, és van mondanivalója. Példát mutatnak (a srácok), például azzal is, hogy kipróbáltak egy játékot, amellyel az Alzheimer kór egyik fajtájának, és "gyógyításának" a kutatásában segítettek. Bajszot növesztenek, hogy felhívják a férfiakat érintő betegségekre a figyelmet! (Movember) Pár hete leégett a GameGeek csatorna háza, benne a cuccaik. A srácok felajánlottak egy komplett gépet (nem is gyengét), ráadásul a saját pénzekből.
Csak ennyit szerettem volna mondani. Kérlek nézz a dolgok mögé, és ne szidj mindent zsigerből. Köszi!
Jó példát??? Na bazz.
Mi a manó? Rossz példát mutatnak. Különben nem írnák a többiek. Nem a káromkodás a lényeg, de ha már, mások is átvették tőlük, ami nem jó. Nárcisztikusak, mint a közönségük. Nem bírják a kritikát. Nem rossz indulatból, vagy irigységből írják az emberek a kritikát, hanem mert nem szereti mindenki őket és zavaró, hogy mindenhol feltűnnek a rajongóik, újabban már más videósok komment szekciójában is és őket istenítik. Ez már égbekiáltó pofátlanság!
Akkor már viseljétek el ti is a kritikát és a hasonló cselekményeket.
Olyan túlzó bárgyúságokat ne írjatok, hogy nagyban segítettek egy kutatásban azzal, hogy bemutattak egy játékot. Egyszer egy orvosi számítógépet javítottam meg szívességből egy kórházban, ezek szerint én is segítettem valamlyen kutatást, vagy életeket mentettem? Jó tudni. A többit már ne említsem, mert közösségi kezdeméynezések és minden videós benne volt. De úgy tesztek, mintha csak ők tettek volna mindent. Ilyenkor mindenki próbál segíteni és jópofizni.
A többi videós is van olyan jó, mint ők. Csak mindenki máshogy, más stílusban, de a VR-ék azt nem állják meg, hogy meg ne szólják a többieket. De hogy ugyanezt a VR-ék, vagy a rajongóik elviseljék? Azt már nem. Az egészben az a legszörnyűbb, hogy ők és a rajongóik nem veszik észre, hogy milyenek. Az egész interneten aki őket dícséri, az aranyos és kedves, aki nem, az utálnivaló utolsó tapló csöves. De csak szerintük és szerintetek. Ha ezek után sem értitek a lényeget, akkor az már a ti bajotok, sajnálom.
Már az van, hogy a többi híresebb videós is csak elviseli a VR-ékat és a rajongóik kinyilatkoztatásait. Nem irigységből, hanem az előbbi okokból. Személyesen megy a jópofizás, de nem lopták be magukat a többi videós szívébe. De nem merik kimutatni a többiek az aggodalmaikat, nehogy a VR rajongók tönkre trollkodják őket.
Az a helyzet állt elő, hogy az internetes videós szcéna legnagyobb trolljai a VR-ék rajongói lettek. Biztosan nem mind, de nagyon sokan. Remélem, hogy ezt ők is elolvassák.
Mindegy is, megyek, a munkatársaimmal leiszom magam, mint rendesen évente egyszer, nem foglalkozok ilyenekkel. Az egész hűhó csak vihar a biliben.
Boldog új évet, ha rajongójuk vagy, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!