Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez az oldal azért jött létre,...

Ez az oldal azért jött létre, hogy ha felteszek egy kérdést, bunkón meg tudjanak alázni, hogy milyen hülye és szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintem meg ez a szánalmas!
2016. okt. 6. 08:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van megoldás,ne írj kérdést csak olvass és válaszolj
2016. okt. 6. 08:55
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Tudod milyen emberek járnak ide úgy 90%ban? Primitiv, magukkal mit kezdeni nem tudó unatkozó, negativ mentalitással rendelkező, befordult, magát többre tartó emberek. De a való életbe sz.rt se érnek, mert nincs semmijük. itt meg kiélhetik magukat, csak úgy ontják az észt. Lehet az megkeseredett nyugdijas tata is vagy egy 10 éves gyerek is aki meg se próbálja megérteni a kérdést, csak úgy poénból rányom a tiltásra, akiktől függ az hogy nem tiltják e a kérdésed. illetve nép döntése alapján megy a kövezés. Egyszóval, Más értékrenddel rendelkező emberek tiltanak nekik nem tetsző kérdést, amiből ha sokat kapsz, a saját fiók jogok megszünésével járhat. Én már tapasztaltam. Csak olyan egysikú egyszerü kérdéseket lehet fel tenni, ami nem okoz nehézséget ahhoz hogy az itteni emberek megértsék, felfogják. Vagy közhelyes, illetve felszines dolgokat kérdéseket tehetsz fel. De viszont ha saját véleményed van, saját tapasztalatod, valós probléma és fel teszed, azt nem fogják érteni. Sokan vannak olyanok is, akik nem értenek meg egy összetett kérdést, de azért beleirnak, úgy mintha én lennék a hülye.. Sajnos ez van.. Erre az oldalra nem lehet életbiztositást kötni. Bugyuta kérdéseknek örülnek az emberek
2016. okt. 6. 09:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy ezt ennyire magadra veszed.
2016. okt. 6. 09:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Fake.
2016. okt. 6. 09:43
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Vedd figyelembe azért, hogy nagyon sokan azért járnak fel ide, hogy kötekedjenek. Érdekes módon az iskolai szünetek környékén mindig megugrik a b**kó válaszadók száma.

Vannak olyanok, akiknek nem terjed addig az értelmi színvonala, hogy a kérdést egyátalán felfogják és így válaszolnak.

Rengeteg kérdésnél nagyon sok válaszoló olyat vizionál a kérdésbe, ami ott sincs (sokszor a saját tapasztalatait alapul véve). Például:

Kérdés: "A párom gyermeke nem szeret engem, pedig a csillagokat lehoznám neki az égről, annyira imádom őt. Mi oka lehet? Mit tegyek?"

Válasz: "Biztos megverted, megpofoztad, nem adtál neki nyalókát, kiabálsz vele."

És természetesen vannak olyanok, akiket valóban a segítő szándék vezérel. Ők vannak kevesebben.

A lényeg, hogy ne vedd magadra.

2016. okt. 6. 09:52
 6/12 anonim ***** válasza:
:D Biztos megverted :D Attól még lehet, Nem ismerjük a kérdezőt, előzményeit nem irja le. Most ez olyan hogy állandóan felpofozom gyereket, és ide meg már csak annyi jut el hogy A gyerek mindig hisztizik, meg baja van, vajon miért..
2016. okt. 6. 10:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Jó, ez csak egy sarkított példa volt. Ezer és egy ilyen van más-más témakörökben.

Továbbá a szövegkörnyezetből, és a kérdező szavaiból azért lehet következtetni, hogy milyen viszonya a gyerekkel. Ha szeretetteljesen ír róla, szeretne megoldást találni a gondokra, akkor kedves szavakat használ, ha meg utálja, akkor "ez a kis takony állandóan bömböl" típusú szöveget ír. Persze nyilván, messziről jött ember, azt ír, amit akar.

Ha normálisan van feltéve a kérdés, akkor nem mindjárt gyanúsítással kellene kezdeni, hanem rákérdezni, hogy "Van valami, ami miatt haragudhat rád? Esetleg bántottad?". Nem úgy, hogy már eleve ráfogjuk a kérdezőre a vélt bűnt, hogy "Bizonyára kerékbe törted és letépkedted a körmeit, aztán savba mártottad a kedvenc játékait."

A hozzáállás is nagyon sokat segít abban, hogy emberi, normális hangnemű válaszok születhessenek.

2016. okt. 6. 10:26
 8/12 anonim ***** válasza:
sajnos sokszor olyan kérdéseket tesznek fel az emberek, ami a lakosság 90%ának magától értetődő. van hogy feltesznek egy kérdést, ami kifejtésért kiált, de se bú se bá csak a kérdés van, és harapófogóval kell kihúzni a részleteket. van amikor teljesen értelmetlen dolgot kérdeznek, és van amikor kérdez valamit, arról a témáról van egy véleménye a kérdezőnek és ha bárki ellentmond neki akkor lepontozza, elkezdi fikázni a válaszolót, és sorolhatnám. mivel ezek teszik ki a kérdések naggyát, így értelmes már zsigerből megy az alázás. amennyiben viszont értelmes kérdés jön, az emberek a pontjukat féltve inkább nem válaszolnak, mert valaki mindig jön és lepontoz mindenki, mintha ez lenne az élete.
2016. okt. 6. 10:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Én csak azokkal a kérdezőkkel vagyok bunkó, akik eleve nem választ várnak, hanem provokációnak szánták a kérdést, vagy véleményt nyilvánítanak a kérdésben, és megerősítést várnak. Egyébként ez a "kérdés" is ilyen.
2016. okt. 6. 10:49
 10/12 anonim ***** válasza:
A gyik már zsúfolva van hülye kérdésekkel. Tényleg, mintha valami szellemifogyaték-mágnes működne. Így aztán sokan általánosítanak és a kérdés még meg sincs emésztve, már elásta magát a kérdező.
2016. okt. 6. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!