Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen volt a napod?

Milyen volt a napod?

Figyelt kérdés
Mivel telik az este, milyen a hangulatod?

2016. okt. 3. 19:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jo napom volt ;) mint amilyen szokott is lenni😃
2016. okt. 3. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Full jó :D

csomó jó jegy ráadásul tanulni sem kellett sokat holnapra

F/18

2016. okt. 3. 20:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem szoktam egész nap érezni semmit, minden nap ugyanolyan, de ma egy pár másodpercig izgatott tudtam lenni, és kis sikerélményem is volt, ami elég jó.

Esténként üresnek és magányosnak érzem magam, és szomorú zenéket hallgatok.

2016. okt. 3. 20:41
 14/18 anonim ***** válasza:

A reggel kicsit pörgős, a délelőtt unalmas, a dél feszkós, a délután megszokottan unalmas, a kora este ízgi, az este feladattal ellátva, a jelenlegi pillanat végre kicsit nyugis.

Az este (azaz az estéből megmaradt időszak) GYK.-val, majd alvással. Jó a hangulatom.

2016. okt. 3. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz,eszembe jutott,hogy középiskolában nem tiszteltem meg saját magam annyival,hogy a félelmeimet felülmúlva visszaszóljak a bunkóknak.és kihatott ez a jelenre is =/ és rossz álmaim is vannak

20/L

2016. okt. 3. 21:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Hat szar volt:)jol kellett volna ereznem magam hisz mindenem meg van baratok,csalad meg minden de meg is egy rakas haszontalan,lusta sz*rnak gondolom magama:D16/L
2016. okt. 3. 22:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Nagyon jo.

estem wowwal es segitessel telt.

Nagyon jo s nyugodt.

2016. okt. 4. 00:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne is mondd a diószedést, még kesztyűn is átütött az olaja, és olyan a kezem, mintha egy guberálós czigány lennék. Szutykos, akárhgy sikálom. :D Amúgy meg olyan volt a tegnapi napom, ha két szóval jellemezném: ázott keksz vagy lehugyozott hóember. :D
2016. okt. 4. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!