Lehet egyszerre két lányt szeretni?
Van barátnőm néhány hete, és van egy lány a munkahelyemen, akivel szoktam találkozni, néha összefutunk egy szórakozóhelyen és akkor együtt bulizunk. Viszont zavar, ha más fiúkkal van, illetve ha mással táncol, meg akkor is megmagyarázhatatlan dolgot érzek, ha iszik, féltem.
Próbálom kizökkenteni a komfortzónájából. Nem szerelem ez, de akkor nem tudom mi.
Értem, ez esetben ha tiszteled a barátnődet ne foglalkozz más nőkkel. Kivéve ha nemérdekel barátnőd..gondold magad az ő helyzetébe ha ő csinálná ezt veled te elnéznéd neki?
Beszélgetni lehet de ha más lányra vagy féltékeny nem a barátnődre ott gondok vannak..
Én egyszerre több lányt szeretek, közülük mindegyikükre vágyom szexuálisan és rengeteget gondolkozom azon, hogy milyen jólesne az ha kielégíteném őket, aztán hozzámbújnának és nem engednének el hanem elmondanák nekem hogy fontos vagyok számukra és sose hagynának el.
Igazság szerint a Páromat szeretem és valójában Tőle vágynék ilyenekre, de nincs köztünk intimitás mert azt mondja hogy még nem akar. Nem akarom Őt elveszíteni, de intimitás nélkül se akarnék maradni. Szeretve, és lelkileg biztonságban akarom magam érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!