Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is elborzongtok azon, hogy...

Ti is elborzongtok azon, hogy milyen velejéig romlott világban élünk?

Figyelt kérdés

2016. szept. 28. 01:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem meg nem élünk ilyen világban.
2016. szept. 28. 07:28
 12/25 anonim ***** válasza:
77%

Nem ismeritek a vonzás törvényét? Mindenkivel az történik meg amiben hisz. Aki úgy gondolja, hogy az élet szép, a világ derűs, az azt sugározza kifelé és azt is kapja vissza. Aki szerint mindig minden sötét, pesszimizmusra okot adó, azzal csupa sötét dolog fog történni. És itt nem hurráoptimista önátbszaásról van szó. Azt én is utálom amikor sokan abban abban látják a pozitivságot hogy behazudjuk magunknak, hogy a szar nem büdös. Dehogynem. A veszteség rossz, a csalódás nagyon negatív, a fájdalom valóban szar. De! Nem mindegy hogy hová helyezzük a fókuszt. Ha mindennél arra koncentrálok hogy mit tudok az érdekeim szolgálatába állítani, akkor jobb lesz.

Példa a saját életem. Évek óta nincs normális párkapcsolatom. Nyüszítek mint egy kutya, hiányzik a meghitt szeretet. A legjobb barátomban hatalmasat csalódtam. Node. Ezek csak kis zászlócskák az utam szélén amik talán jelzik is, hogy merre menjek. Találtam egy olyan tevékenységet (egy önkéntes dolog) amiben kiteljesedhetek és éppen hogy ehhez jól jön hogy nem vagyok a magánéletemben elkötelezett senki iránt. Stb.

Ha szemét a főnök szar a meló de legalább még kevés is a fizu akkor nem azt kell mondani hogy az élet mekkora szenvedtető fostornádó, hanem azt hogy 'ázzeg, ez nem az én utam' és tovább kell állni.

Titkos tipp: 3 éve nem nézek tvt. Nem érdekel a rettegéskeltő média, nem érdekel a világ mocska amire nincs ráhatásom. De a pozitiv dolgokat igenis tudom élvezni.

2016. szept. 28. 07:31
 13/25 anonim ***** válasza:
34%
Van az a kenőpénz, amennyiért már elborzadnék.
2016. szept. 28. 07:34
 14/25 anonim ***** válasza:
Hát egyértelműen nem mindenki szemszögéből romlott a világ.....bár az...sajnos ez van...aki meg nem látja a fától az erdőt így járt...erre csak annyit tudok mondani hogy mindenki próbáljon meg élni egy olyan világban ahol még azt sem tudjuk megfogalmazni, hogy mit is tartunk "életnek".....
2016. szept. 28. 07:40
 15/25 anonim ***** válasza:
59%

Tisztára!

Jah, nem.

Épp az, hogy látható a fejlődés.

2016. szept. 28. 07:53
 16/25 anonim ***** válasza:
80%

Pont most reggel is a "romlott világot" éltem át.

Buszos odacsukta a nénit az ajtóhoz, szóltunk neki, erre a buszos visszaszólt: "majd akkor ugassatok ha ti vezettek". Bementem a boltba...2 db pogácsát véletlen elejtett egy kislány, az egyik boltos alkalmazott úgy leordította érte hogy a kislány (talán 2.-3.-os elsírta magát) üdv. a valóságban...

2016. szept. 28. 08:44
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
brrr.. brrr...brrr
2016. szept. 28. 08:46
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
valóban egy rohadó-rothadó világban élünk, azonban ha csak a negatívumokra koncentrálunk akkor csak azt fogjuk észrevenni hogy minden rossz, és a szép-jó dolgok elmennek mellettünk.
2016. szept. 28. 08:47
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

Nem, mert Európában élek viszonylagos jólétben a családommal, gyerekeimmel. Az életem jó.

Ha belegondolok, hogy születhettem volna Afrikába is a diktátorokkal fertőzött kilátástalanságba és éhezésbe, hálát adok mindazért amit kaptam itt.

Igen, máshol és másoknak szar az élet, de az ember önző lény, az számít igazán ami nekem és a közvetlen környezetemnek jó.

2016. szept. 28. 08:47
 20/25 anonim ***** válasza:
Közeledik középkor. :-)
2016. szept. 28. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!