Mit tegyek, ha sok a bajom, de a pszichológusokban meg nem bízok?
Figyelt kérdés
Nincs, akinek kibeszélhetném a problémáimat, senkit sem érdekel a hogylétem. De érzem, hogy ez a rengeteg gond fel fog emészteni, ha nem kezeltetem. Mit javasoltok? Nem kérem a kötekedős emberek válaszát!!!2016. szept. 26. 23:21
11/23 anonim válasza:
Egyelőre kollektívan téged nem kedvel egyik válaszoló sem, én felpontoztam mindet, te meg gondolkodj azon, hogy ha az autópályán mindenki szembejön veled, akkor talán te tévesztetted el az utat.
12/23 A kérdező kommentje:
Hűha, most aztán jól beválaszoltál a nagy fészbúkos bölcsességeddel. Szerintem intelligensebb vagyok, mint ti együttvéve...
2016. szept. 27. 13:45
13/23 A kérdező kommentje:
Hűha, most aztán beválaszoltál a nagy fészbúkos bölcsességgel... Csak kár, hogy az IQ-tok együttvéve ha eléri a 100-at...
2016. szept. 27. 13:48
14/23 A kérdező kommentje:
Hűha, most aztán megmondtad a magadét a nagy fészbúkos bölcsességgel. Csak kár, hogy az IQ-tok együttvéve alig éri el a 100-at. :(
2016. szept. 27. 13:50
15/23 A kérdező kommentje:
Jajj, háromszor küldtem el. Mindjárt jön az oltás a pszichopata bagázstól, 3...2...1...
2016. szept. 27. 15:15
16/23 anonim válasza:
Szia. Eléggé hasonló helyzetben vagyok, ha esetleg lenne kedved beszélgetni, és szívesen meghallgatom a problémáidat.
17/23 anonim válasza:
harmadszorra csak sikerült :D de azért még gyakorold
18/23 A kérdező kommentje:
Nem én tehetek róla, hogy szar a mobilnet.
2016. szept. 27. 17:20
19/23 anonim válasza:
Aki nem ért veled egyet, az pszichopata. Paranoiás is vagy?
20/23 A kérdező kommentje:
Nem. Azért írtam azt, hogy pszichopata, mert minden megbánás nélkül képes átgázolni másokon.
2016. szept. 27. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!