Mit tudok tenni akkor ha egy kevésbé forgalmas utcán követ valaki?
Szia,
Próbálj emberekhez odacsapódni, meg vhogy rázd le, pl hirtelen felpattansz egy buszra. Fontos h ne lássa hol laksz. Ha hozzádnyúl/rángat, akkor sikíts
Pl. telefonálj - akár kamuból is. Tegyél úgy mintha mindjárt találkoznál vkivel. Volt már,h hasonló helyzetben a fülemhez kaptam a telót,h "Na helló! Mindjárt ott vagyok, bocs,h kések... Bla-bla". Vmi ilyesmit mondtam elég hangosan.
De ha nagyon necces lenne, én be is csengetnék vkihez. A lényeg,h úgy tűnjön, határozottan mész, és mindjárt célba érsz.
Plusz, volt,h hordtam magamnal személyi riasztót, ami visít - Ikea -s. Én nem merek paprika sprayt hordani, mert felek h bénáznék, ellenem fordítaná az illető. Meg a riasztót akkor is megnyomnám, ha a követő még messzebb van, nekem meg csak gyanús. Abból baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!