Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni akkor ha egy...

Mit tudok tenni akkor ha egy kevésbé forgalmas utcán követ valaki?

Figyelt kérdés
Érdekel a kérdés,ugyanis ma pont történt velem egy ilyen eset,és azóta is rettegek!
2016. szept. 26. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Próbálj emberekhez odacsapódni, meg vhogy rázd le, pl hirtelen felpattansz egy buszra. Fontos h ne lássa hol laksz. Ha hozzádnyúl/rángat, akkor sikíts

2016. szept. 26. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Szerezz be paprikasprét amit övön vagy zsebben tartasz nem a táskában . Egyik megoldás rákérdezel követ engem mit akar stb .
2016. szept. 26. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
En is követek néha embereket, mert ugyan arra akarok menni amerre ők.
2016. szept. 26. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pl. telefonálj - akár kamuból is. Tegyél úgy mintha mindjárt találkoznál vkivel. Volt már,h hasonló helyzetben a fülemhez kaptam a telót,h "Na helló! Mindjárt ott vagyok, bocs,h kések... Bla-bla". Vmi ilyesmit mondtam elég hangosan.

De ha nagyon necces lenne, én be is csengetnék vkihez. A lényeg,h úgy tűnjön, határozottan mész, és mindjárt célba érsz.

Plusz, volt,h hordtam magamnal személyi riasztót, ami visít - Ikea -s. Én nem merek paprika sprayt hordani, mert felek h bénáznék, ellenem fordítaná az illető. Meg a riasztót akkor is megnyomnám, ha a követő még messzebb van, nekem meg csak gyanús. Abból baj nem lehet.

2016. szept. 26. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
20%
én is mindig követek valakit.. beteg vagyok??
2016. szept. 26. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Ha már egyértelművé válik, hogy rossz szándékú, akkor a legközelebbi autókat ütheted a táskáddal, vagy ami van nálad, hogy beinduljon a riasztó.
2016. szept. 26. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó hangosan kiáltsd azt, hogy "Tűz van!", mert általában erre jobban felfigyelnek az emberek, mint a sikításra.
2016. szept. 26. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!