Ha lenne három kívánságod, mit kívánnál? És ha csak egy lenne? Pénzt nem kívánhatsz!
Neee #1 rogton lelotte a poent :D
De ha mondjuk ezen kivul kene 3 at akkor:
1.)Legyen egy kedves aranyos baratnom, akivel imadnank egymast, es minden teren, kulsoleg es szemelyisegileg is az idealom.
2.)Ne kelljen dolgoznom, vagy csak olyat, amit itthonrol tudnek vegezni, es szeretnem is. (penz ebbol annyi eleg lenne hogy egy normalis eletszinvonalon tudjak elni.)
3.)Jobban erezzem magam emberek kozott, ne legyek ennyire zarkozott.
3 kívánság esetén:
1.) Akik valaha ártottak nekem, kételkedtek bennem, vagy abban, amit mondtam, gátoltak, kinevettek, azok éljék át azt, amit nekem kellett miattuk.
2.) Szeretnék álmaimban rendszeresen találkozni és beszélgetni másokkal, úgy, hogy akivel álmodok ő is emlékezzen ezekre az álmokra, miután felébred.
3.) Akárhova megyek, mindig épségben, biztonságban térjek haza.
Ha csak egyet kívánhatnék, akkor a fentiek közül a 2. kívánságom lenne az.
1.) Nyerjem meg az 5-ös lottót
2.) A világ legszebb lányát
3.) Végtelen kivánság
A lány akit érdekesnek találok legyen az enyém,
jobban tudjak olvasni az emberekben,
láthatatlanság képessége.
1, Hogy újra találkozhassak vele
2, Hogy a családom,és én sohasem legyünk betegek,örökké egészségesek maradjunk
3, Hogy végre megértsem azt a fránya kémiát :D
(Ha lehetne még egy kívánságom azt kívánnám,hogy kijuthassak legalább egyszer Amerikába!)
Ha csak egy lenne: tudjunk a férjemmel teleportálni :) Simán dolgozhatnánk külföldön jó bérért, de nem kellene az ottani albérlet árakat fizetni, hanem itthon lennénk a családdal. Nyaralás is meg lenne oldva, pláne ha amihez hozzárnénk, tudnânk vinni magunkkal.
Ha 3 lenne, akkor a második a jó egészség lenne. A harmadik talán nagyon jó nyelvérzék, tudjak több nyelven beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!