A Take me to churc c. dalnak mi a mondanivalója?
Értem a szöveget, meg a fordításokat is láttam, de nem értem, hogy mit akar üzenni ez a dal.
Ez egy a atesta szám? Mert beszél képmutatásról meg ilyenek, de közben meg az is benne van, hogy Uram tiéd az életem..
Tudom, a klippben 2 férfi csókolózik, így meg pláne nem értem. Vagy irónia lenne valamelyik része? De melyik?
Köszönöm a segítséget!
Hogy vallásosság az egyház képmutatása nélkül is létezhet.
Hogy egy homoszexuális ember is ugyanúgy lehet vallásos, nem az számít hogy az egyház, vagy bárki más mit gondol erről, csak a saját hite számít.
Átvitt értelemben is értelmezhetjük. Hogy igazából nem is vallásosságról, hittről szól, hanem szerelemről, szeretetről. Senkinek sincs joga hogy bírálja az érzéseimet a szerelmem iránt, hogy alacsonyabb rendűnek nyílvánítsa azt, csak mert neki nem tetszik. Az én szerelmem, szeretetem is ugyanolyan a Párom iránt, mint bármelyik heteroé.
Számomra inkább ez utóbbit jelenti, mivel vallásos nem vagyok, de ismerek vallásos melegeket.
25f (meleg)
Értelek. Akkor ez valamilyen szinten egy lázadó dal.
Én elolvasva amit írtatok eddig, azt gondolom, hogy itt inkább a toleranciáról van szó, nem annyira a hitről.
Hiszen a dalban is valamelyest hivő énekel, csak vannak neki nem tetsző dolgok. És azt szeretné, hogy olyan egyházhoz vigyék, ahol nem számít egy "alattvaló kutyának" ahogy van a szövegben pl.
Csak durva, hogy hogyan lehet ezt a két dolgot egy dalban összeeggyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!