Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha anyukám ága született...

Ha anyukám ága született német (ő is) apukám ága tejesen magyar, Magyarországon születtem akkor én német is vagyok? Mennyire?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, ezért bocsi...13/l
2016. szept. 24. 20:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10# úristen, felröhögtem...khm akarom mondani nyerítettem
2016. szept. 24. 23:00
 12/16 anonim ***** válasza:

"elenleg Közép-Európában olyan keveredés van, hogy örülhetsz, hogy nem nyerítesz."

Nem csak közép-Európában, Franciaország fele fekete, Németországé meg török.

2016. szept. 24. 23:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Hallod, te ostoba! Hiába küldöd a trágárságaid privátba, debil kérdést tettél fel, de még így is próbáltam úgy válaszolni, hogy hátha megérted a 13/l agyaddal. Jobban jársz, ha inkább lefekszel, mert jön a náci rézf..szú bagoly, és megcsinálja a kis német ajkaid :D
2016. szept. 24. 23:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszeru a valasz: nemet akkor leszel, ha rendelkezel majd nemet szemelyi igazolvannyal es allampolgarsaggal. Addig olyan vagy amilyen papirjaid jelenleg vannak. Az meg teljesen mas kerdes, hogy te milyennek vallod magad.
2016. szept. 25. 08:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. szept. 25. 09:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Apukám angol, anyukám magyar. Londonban születtem, magyar az anyanyelvem, de inkább angol a szívem.
2016. szept. 26. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!