Mit tanácsoltok esőben biciklizéshez?
Nem szeretem a tömegközlekedést, ezért ha tehetem többnyire biciklivel járok. Viszont mikor elkap az eső folyton bőrig ázok. Milyen megoldásokat tudtok erre a problémára?
16/L
Esőkabat, vagy vigyél magadal egy zacskót és amikor esik húzd fel a fejedre : ) :DDD írj ha ez jó ötlet :D
17/F
Élvezd az esőt! :)
Ha meg nem tudod, akkor nézd meg előre az időjárás-jelentést, és ha van esély esőre, akkor vigyél magaddal valami esőkabátot.
Én is bringával járok egész évben, kivéve, amikor leesik a hó és ráfagy a járdára. Akkor marad a busz. Szóval, figyelem az időjárást és ha tényleg esik, nem szemerkél, hanem ha esik, akkor kénytelen vok busszal menni. Olyan sokszor azért nem esik. Vettem egy tömbjegyet, vidéki vok, így felszállok a buszra és megyek. Ha csak kicsit esik, szemerkél, akkor tudok bringával menni. Hosszan inkább este esik, nappal legfeljebb 20-30 percig, vagyis ezt is beleszámolom, hogy vajon eláll-e az eső? Hazafelé pedig, amikor busszal megyek, akkor volt, hogy lesétáltam, 40 perc, mert nem volt kedvem napsütésben, száraz időben busszal utazni 15-20 percet. Ha hazafelé bringázok és elkap az eső, akkor vagy ázok egy kicsit, ha nagyon esik, akkor beállok vhová. 10 perc múlva abba hagyja.
Viszont tényleg jó egy vízhatlan dzseki, meleg is lesz októbertől, vettem aláöltözőt, nadrágot és felsőt.
Vettem egy dzsekit és egy biciklis kesztyűt. Ez egy havi bérlet ára volt tavaly, 7000 ft. Már a többszörösét behozta. A lidl-ben vettem az aláöltözőt, ha veszel, akkor ne olyat vegyél, amiben neylon van. Ez ne legyen benne, mert vettem ilyet és beleizzadok.
Nekem sok pozitívat ad a bringa egész napra. Én nem a tömegközlekedés miatt járok bringával, hanem azért, mert nem vagyok vmi beszédes a munkahelyen, elég nekem ott a kollégáim. Szeretem őket, de sok(k) lenne hazafelé is. Mindig megemlítik a bringát, vigyázzak magamra, öltözzek fel, stb., érdeklődnek, kedvesek. De ilyen a természetem, jobban szeretek hazafelé egyedül menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!