Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg vissza hozzák a...

Boldi3 kérdése:

Tényleg vissza hozzák a katonaságo? A többi lent.

Figyelt kérdés
15/f vagyok, és azért parázok, hogyha vissza hozzák akkor bent leszek...

2016. szept. 18. 18:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9# XD...

Mondjuk igaz...

2016. szept. 18. 20:34
 12/17 anonim ***** válasza:

nem hozzák.

gyarmati státuszban lévő ország vagyunk.

a dominanciát,a tekintélyt egy országnak pedig a természeti kincsek pl olaj,vagy a hadsereg tudja biztosítani.

ezért a többi ország és az eu nem engedné,hogy újra dominánsak függetlenek önállóak legyünk.

vagy ha újra lenne egy közepesen ütőképes hadsereg,akkor erős szankciók sújthatnák az országot.

2016. szept. 18. 20:35
 13/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Akkor innentől maradok az m1 en!

2016. szept. 18. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Az sem a legjobb döntés. Az m1 a kormány csatornája, ott csak olyanokat fogsz látni, amiben Orbánt istenítik. Több adót kell nézni, és szelektálni, mert mindegyik szereti a saját javára eltúlozni a dolgokat.
2016. szept. 18. 21:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Én még pont voltam. Ha vissza is hoznák akkor sem lenne nagy ügy. Új haverokat szerzel marhultok és még lehet hogy kimenő alatt összeszedsz egy nőt magadnak aki bukik az uniformisra és alig várja hogy leszerelj.

De én is úgy tudom hogy még nincs komolyan tervben.

2016. szept. 18. 23:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Akkor szelektálok...

Rendben :)

2016. szept. 19. 23:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem lesz sorkatonaság.

Pedig hidd el nagy kaland az, nagyon jó haverokat lehet ott szerezni, sok élménnyel gazdagodna az ember pár hónap/hét alatt.

Meg egy-két embernek amúgy sem ártana egy kis katonai szolgálat.

2016. szept. 22. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!