Hogy kezdjek neki az új életnek?
Undorodok attól aki most vagyok. Egyszerűen semmi értelme nincs az életemnek. Nem rég költöztem szép a párommal, mert nem bírtam elviselni, hogy nem foglalkozik velem és levegőnek néz. Soha nem mentünk sehova de még beszélni se beszélt hozzám ha én nem szóltam hozzám. A munkámat is ott hagytam, mert ott is csak kihasználtak és nem bírtam már a 12 órázást mikor az összes kollégám csak 8 órázott. Utána haza mentem mostam főztem, hogy mire haza ér párom szép rend legyen és meleg étel várja az asztalon. Mindig is a szerint éltem ahogy mások mondtak.Egy álmomat se valósítottam meg, mert elhordtak minden hülyének és lebeszéltek mindenről. A családommal se jövök ki jól, mert 19 éves korom óta érzem, hogy nekem már nincs köztük helyem. Körülöttem mindenki életképtelen és csak nyavalyog, hogy milyen rossz neki de semmit se tesz azért, hogy változtasson rajta. Én nem akarok ilyen lenni!!! Szeretném végre a kezembe venni az életem ha már az enyém de fogalmam sincs, hogy mivel kezdjem főleg úgy, hogy más ne vegye észre.
25/n
Erre nehez 1-2 bekezdesben valaszolni, de a legfontosabbat leirom :)
Hatarozd meg a celjaidat. Eloszor talald ki mi a 2 legfontosabb magas szintu dolog az eletedben amit el akarsz erni, amik mindennel fontosabbak.
Pl: boldog akarsz lenni, jo szakember akarsz lenni, stb.
Utana gondold at hogy milyen "alacsonyabb szintu" celok kellenek ahoz hogy elerd a magasabb szintueket.
Pl a boldogsaghoz, jo kapcsolatok, onmegvalositas, stb
A harmadik szintre pedig ird le hogy az elozo szintu celok eleresehz milyen napi teendok szuksegesek.
Igy lesz egy fa szeru rajzod arrol ami segit iranyban tartani a napjaidat hogy a celjaid fele haladj.
Persze millio mas dolgot lehet meg tenni, ez talan a legfontosabb "iranytu".
Miert nem akarod hogy masok eszrevegyek?
"Mert ha látják vagy tudják akkor erről is lefognak beszélni mint az eddigi terveimről."
Akkor az is hasznos lehet ha megkered egy baratodat hogy idonkent kerdezze meg hogy haladsz, ha abba akarnad hagyni akkor pedig szoljon rad :) Ez eleg jol szokott mukodni.
Első válaszoló jól löki a sódert. :)
Én is ilyen elég gyenge jellem voltam hagytam hogy mások írják az életem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!