Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti meddig alszatok szombaton?...

Ti meddig alszatok szombaton? Milyen programotok szokott lenni?

Figyelt kérdés

2016. szept. 16. 21:36
1 2
 11/15 MZ.per.X ***** válasza:

Én alapból felkelek 6-7 körül, mindig van valami ok rá:

- Kutyasétáltatók kutyái rendre összeverekednek a ház előtt.

- Szemben lévő építkezést elkezdik tolni.

- Munkába kell menni.

- Alapból könnyebben kelek, mert tudom hogy végre szabadidőm van.

2016. szept. 17. 11:24
 12/15 anonim válasza:
Én legkésőbb 7 órakor szoktam kelni, hogy minden sietség és kapkodás nélkül elkészüljek mindennel (tisztálkodás, öltözködés, reggelizés, …) és időben el tudjak menni az istentiszteletre. Én ugyanis keresztény ember vagyok, aki a Biblia tanításának megfelelően, a tízparancsolat 4. parancsolata (Mózes II. könyve 20:8-11.) értelmében ünneplem a szombatnapot. Ekkor töltekezem fel az Isten Igéjével az elkövetkező hétre. Ugyanakkor testileg is megpihenek e szellemi foglalatosság alkalmával. Délelőtt fél 10-től közös Bibliatanulmányozáson (szombatiskola) veszek részt, majd némi szünetet követően 11 órától igehirdetést hallgatok meg a Szentírásból. A hittestvéreimmel együtt elfogyasztott közös ebédelést követően, a délutáni óra keretében, az éppen felmerülő kérdésekre keresünk választ, ezeket beszéljük meg, valamint az elmúlt heti tapasztalatainkkal erősítjük lelkileg egymást. Ezt követően – jó idő esetén – kimegyünk a természetbe és sétálunk a jó levegőn. Nagyon nagy szükségünk van erre a napra, hiszen ekkor tud együtt lenni a család és minőségi időt tudunk egymás társaságában eltölteni. Úgy, hogy mindnyájan már alig várjuk, hogy újra szombat legyen!
2016. szept. 21. 21:12
 13/15 A Tengerész ***** válasza:
Hatig, hétig, ahogy kedvem van, ugyanaddig mint hétköznap. Utána ugyanazt csinálom mint hétköznap. De ezt az "alszatok"-ot elnézve neked helyesírás gyakorlást javaslok.
2016. szept. 22. 08:45
 14/15 A kérdező kommentje:

*alszotok

Nézd el nekem, szerbiai vagyok. :(

2016. szept. 22. 09:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Mint más napokon. A hiedelmekkel ellentétben ugyanis az a legpihentetőbb, ha nem borul fel a ritmus.
2016. szept. 23. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!