Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kit bántottak cigányok?

Kit bántottak cigányok?

Figyelt kérdés
Miért bántottak? Mit csináltál utána?
2016. szept. 14. 18:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt szorakozohelyek elott csak ugy odamennek valakihez, akin latjak, hogy gyengebb, vagy kissebb tarsasagban van, aztan jonnek a "miert nezel csunyan", "bajjod van?", "verekedni akarsz" kerdesek, ha nem szolsz vissza semmit talan hagynak, akkor egybol mennek mashoz oda, es ezt altalaban bedrogozva csinaljak. Ezeket eddig mindig megusztam bunyo nelkul, haverom egyszer visszaszolt, es 6-7cigany ment ra, mindenki csak nezte meg videozta, de senki nem mert kozbelepni, sunok ott gurultak el, oket se erdekelte. Forgalmas utcan fenyes nappal baratnomnek beszolt 4hustorony, en visszaszoltam, es egybol mar megakartak verni, de elsiettunk. Egyszer az auto ele ugrottak, es nekialltak feszegetni a motorhaztetot, gondolom az aksi kellett nekik. Egyszer a bevasarlokozpontban ultem a padon, arra jott 3, mar messzirol lattam, hogy balhezni fognak, megalltak elottem es bamulni kezdtek, megkerdeztem miert neznek, erre egybol undorito modon szidni es fenyegetni kezdtek, erdekes, a biztonsagi orok egybol eltuntek onnan, az emberek oda se neztek...aztan amikor mar 5perce ordibaltak hozzam, felaltam, odamentem hozzajuk, es latszott akkor a felelem rajtuk, el is mentek gyorsan, kesobb amikor a putrisoron mentem vegig, osszetalalkoztam ezekkel, de akkor 5en voltak, szoval elkocogtam inkabb:/
2017. febr. 7. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!