Magyarnak magyar az ellensége külföldön?

Nade miert segitett volna neked egy vadidegen?
nagyon el vagy te varazsolva.
" Nade miert segitett volna neked egy vadidegen? "
Talán mert kiírt egy álláshirdetést és felajánlotta a segítségét? És már nem először jelentkezek nála, előtte megígérte, ha lesz újra felvétel majd szól. Hát szólt, faszán.

Kerdezo, ilyen hozzaallassal nagyon nehezen fogsz barmit is elerni, foleg nem kulfoldon.
Mi az, hogy elvarod, hogy majd TEGED keressenek meg a munkaval. Fuggetlenul attol, hogy a srac azt irta, amit (akar csak udvariassagbol is). Masreszt tobb 10 ilyen uzenetet is kaphatott a srac es gondolom csak egy nyitott pozicio.
Latod ujra a hirdetest? Akkor jelentkezel megint vagy nem. De az egesz szitubol arra kovvetkeztetni, ami neked lejott... csak magadnak artasz vele.
Tanulj meg magadon segiteni, ne mastol vard a megoldast.

Akkor kivanom neked a legjobbakat, innen Londonbol.
Nem gyaloggalopp, de megeri kuzdeni.
15-os voltam.

tehát te most azt mondod, hogy minden magyar tapló, csak mert 2 hete egy vadidegen megigért neked valamit. Valószínű akkor nem én vagyok az egyetlen aki már 3 nap után se tudja mit beszélt egy idegennel. A te logikád alapján emiatt most tapló vagyok?
ha többen is megigértették velem, hogy szólok nekik üresedéskor? mégis hogy döntenéd el, hogy kit válassz? a maradék úgyis meg fog sértődni.
A mai világban ha nem vetted volna észre nem szabad csupán 1 dologra számítani, hogy bekövetkezik.
" Te nem vagy tul okos, igaz?"
Te nem az biztos. De személyeskedhetsz nyugodtan, max kicsit moderálva leszel. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!