Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudtok ritka lány neveket?

Tudtok ritka lány neveket?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék a lányomnak olyan nevet adni ami ritka és nincs sok belőle :)
2016. szept. 13. 13:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm... aki nem normális választ adott ide se kellet volna irnia.. mert nem voltam kiváncsi fölösleges válaszokra..
2016. szept. 13. 15:09
 12/20 acelsziv ***** válasza:
38%
Nem gondoltam, hogy eljut addig a névhomoszexuális kétbites agyadig a válasz...
2016. szept. 13. 15:36
 13/20 anonim ***** válasza:

Na ja, a ritka névtől tényleg nagyon egyedi lesz majd a lányod!

Ember, baxus csapjál fel egy utóneves könyvet, aztán válaszd azt, amelyik tetszik és nem is túl gyakori. Meg persze azért apukának is engedj beleszólást, nem csak a te gyereked!

2016. szept. 13. 15:57
 14/20 anonim ***** válasza:

Én sem gondoltam, hogy ki tudunk váltani reakciókat. De ez biztató azért. Jó lenne, ha azt is megértenéd, hogy csak a születendő lányodat próbáljuk megóvni attól, hogy minden áron különlegessé akard tenni.

Munkám során gyakran találkozom nevekkel korosztályok szerinti bontásban, és elég vicces dolgok tapasztalhatók a mai óvodás / kisiskolás generációnál. A legérdekesebb az volt, amikor hirtelen felkapták a Dzsenifer nevet, és egy 17 fős óvodai csoportban volt belőle négy. A Bence fiúnévvel ugyanez történt 10 éve, mondjuk a Bence az egy normális név.

2016. szept. 13. 16:05
 15/20 A kérdező kommentje:
De figyeljetek már én mondtam olyat hogy különösé akarom tenni egyépként a Jázmin név tetszik.. meg mindenki a saját gyerekét óvja ne az enyémet..
2016. szept. 13. 16:15
 16/20 anonim ***** válasza:
A helyesírásod és a stílusod alapján mástól is kellene védeni majd a gyermeked, úgy látom. De isten ments, hogy bárki életébe bele akarjak szólni. A Jázmin nagyon szép név, azzal teljesen egyetértek.
2016. szept. 13. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Eufrozina, Pompónia, Immakuláta, Aszpázia, Anatólia, Donatella, Cseperke, Balzsam, Ingeborg, Konkordia, Perpétua, Szüvellő, Uzonka, Őzike. Ezek szerintem elég ritka nevek.
2016. szept. 13. 16:18
 18/20 anonim ***** válasza:
A Jázmin nagyon gyakori, úgyhogy ha ritka nevet szeretnél, akkor inkább valami mást keress.
2016. szept. 13. 16:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Matild, Olimpia, Klementína
2016. szept. 13. 16:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Ritka magyar eredetű nevek:)

Ajándék, Angyal, Aporka, Arany

Áfonya, Áldáska,Árnika

Bársonyka, Bíborka, Bori, Borka, Boróka

Csendike

Emőke, Életke

Füzike

Gyopár

Hanga, Hajna

Illa, Imola, Iringó

Józsa

Kála, Kincső

Lilianna

Málna

Őszike

Piri, Piros

Remény, Rubin

Sári, Sugárka

Szendike, Szidi

Tündér

Villő, Virág

Zelinke, Zolna

Zsálya.

A teljesség igénye nékül.:))

2016. szept. 13. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!