Ha irhatnál egy mondatot a 10 évvel ezelőtti énednek Mit üzennél?
Ha r_hadék lennék, akkor jót nevetnék rajta és megmondanám neki, hogy hihetetlenül világtalan és fogalma sincs róla, hogy mi vár még rá és örülök amiért nem vagyok a helyében.
De én nem vagyok r_hadék, szóval valami sablonos bíztató szöveget írnék: Akármi is legyen, tarts ki, mert azok a dolgok amik történnek veled formálnak majd egy olyan emberré aki tudja mit akar és képes elérni azt.
Nem tudom kérdező, neked honnan jött ez a kérdés, de én gondolkodtam már azon, hogy mit szólna pl a fiatalabb énem ha összefuthanánk vagy láthatna. Vajon mit gondolna rólam?
nekem onnan jött hogy hogy nem keveset dolgozok csak ugy zuzom a napokat és mindenki mondja hogy igy hamar el tel az élet.
hogy ha ilyen idos lenne mindent máshogy csinálna .
más döntéseket hozott volna .
igy kiváncsi voltam hogy van e valaki aki uzent volna valamit magának hogy jo jo igy is dee ez nem elég . várjon tobbet el az élettől , magától ..
Mivel akkor még csak 6 éves voltam, ezért elég egyszerűre kell vennem a figurát:) Annyit mondanék, hogy: legyél felszabadultabb, nyíltabb, barátkozz össze sok emberrel, és ne hagyd abba a sportot!
Egyèbként van egy videó ebben a témában: [link]
11 #
Hát igen ... jogos az 5 pont...
Ugyan csak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!