Nektek mi a véleményetek a "Thália", "Tália" és a Thalia névről?
Figyelt kérdés
Tudom, ezek ugyanazok a nevek, de kíváncsi vagyok arra, hogy nektek melyik változata tetszik. Ne értsetek félre, nem lesz gyerekem, azért is nem a "gyerekvállalás" részbe írtam. Ti adnátok ezt a nevet egy kislánynak? Thalia egy istennő, aki a színházak védőszentje. (Egy kis ismertetés. :))2016. szept. 10. 18:45
1/10 anonim válasza:
Nekem tetszik.Én adnám(lehet fogom is).
2/10 anonim válasza:
tetszik. Én az első változatra szavazok, de a többi is jó.
3/10 A kérdező kommentje:
Az klassz. :)
De ebben az országban, csak a "Tália" az anyakönyvezhető név. :)
2016. szept. 10. 18:50
4/10 anonim válasza:
Nem értem ilyen nőket. Miért gondolják extra különleges nevet ad gyerekének akkor gyerekből atyaúristen őstehetséges világot megváltó ember lesz.
Tapasztalom alapján extra különleges nevük gyerekek.Nevükhöz képes pont ellentétes lesz felnött korában.
5/10 anonim válasza:
Nekem is az első verziója tetszik a legjobban. Szép név.
6/10 anonim válasza:
Az istennőn kívül egy autó jut róla eszembe, így személynévnek már nem igazán nyerő nálam. Nem adnám ezt a nevet a gyerekemnek, de ha kellene, akkor a "Thália" lenne a nyertes.
7/10 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: Most nagyon nagy butaságot írtál. :'D Először is leírtam, hogy nem lesz gyerekem, azért kérdeztem meg, mert érdekel mások véleménye erről a névről. Ha tudnál olvasni/szöveget értelmezni, akkor nem szóltál volna be. Másrészt, az ember személyiségéhez sokat hozzáad a neve. A különleges nevű emberek sokkal kreatívabbak és fogékonyabbak lesznek a művészetekre, mint az egyszerű nevű emberek. És most nem akartam leszólni senkit se. Természetesen mindig van kivétel.
2016. szept. 10. 20:10
8/10 anonim válasza:
"A különleges nevű emberek sokkal kreatívabbak és fogékonyabbak lesznek a művészetekre, mint az egyszerű nevű emberek."
Te nagyon buta vagy kérdező.....
A név szép, csak nem magyar név, nem adnám a gyerekemnek. Millió és egy olyan szép női név van, amit megértenek külföldön is, de mégse egy ilyen "anyuciszemefényejajjdekülönleges" baromság.
9/10 A kérdező kommentje:
De hülye vagy ember. :'D Oda írtam utánna, hogy "Természetesen mindig van kivétel." Először olvasd el amit írtam és utánna köss belém. ;) Na puszi.
2016. szept. 11. 07:11
10/10 anonim válasza:
Nekem az énekesnő,és a Renault Thalia jut az eszembe róla. Amúgy nem rossz,ha ismernék Táliát,szerintem hamar hozzászoknék a nevéhez. Sokkal jobb mint egy félmilliomodik Anna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!