Mi legyen a videós nevem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régóta gondolkozom, hogy csinálnom kéne egy Youtube csatornát. Videószerkesztő programom van, mi kell még?
Videósnevet is segítsetek kitalálni.
2016. szept. 9. 15:44
2/11 anonim válasza:
Szanalmas feat vs bugyuta junior
4/11 anonim válasza:
A videózáshoz leginkább kreativitás kell. Minek akarsz úgy csatornát ha még nevet sem tudsz kitalálni magadnak?
5/11 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy ilyet kérdezel? Egyáltalán ezt hogy gondoltad? Persze, majd lesz ember, aki neked kitalál egyet... Nem jobb, ha te gondolkozol rajta, ami a saját fejedből pattan ki? Nem lenne jobb érzés? Ha pedig nincs kreativitásod ehhez, akkor ne is kezdj el, mert akkor mi lesz majd a videóknál... Komolyan, találd ki te. Legyen 100%-ig a te munkád.
6/11 anonim válasza:
Holnap kiteszel egy kérdést, hogy csináljon valaki videókat a csatornádra?
7/11 anonim válasza:
Ha a nevedig se jutsz el, ugyan milyen videók lennének ?
Mi baj az itteni Hiraku neveddel ?
9/11 anonim válasza:
Teppertő
Zsíroskenyér mán hagymával
Legyél a három testőr
10/11 A kérdező kommentje:
Aha, köszi. Az értelmeseket.
De mégis mi közötök van az én koromhoz!? Nem én döntöm el, mit mikor csinálok? A csatorna témája már megvan, videóötleteim is vannak. Csak nevem nem.
Hiraku pedig én vagyok. Ennyi!
2016. szept. 9. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!