"70kg alatt nincs jó nő, csak karácsonyfadísz. " Ilyen megosztásokat látok facebook-on. Komolyan ezt most miért?
Nem kell komolyan venni. A túlsúlyos emberek (70-80 kiló az nem túlsúly) szeretik az ilyen kiírásokat. Szeretik magukat hitegetni hogy ők ennyivel jobbak. Éld normálisan az életed úgy mint eddig.
Idővel úgy is betalálnak majd a "sovány kiváltságoddal" de az lesz majd az idő amikor nevethetsz egy jót.
El tudom képzelni azt aki ezt kiírta.
Most nem azért a kövér emberek is emberek, de sajnos már sokkal találkoztam, akik szerint csakmert kövérek és el vannak hízva és reng a tokájuk ha lépnek egyet, akkor nekik már mindent szabad és előszeretettel támadják azokat akik vékonyak vagy nem értenek velük egyet.
A kövérség sosem volt szexi, csak ugye a régi időkben a kövérség a gazdagsággal, jóléttel volt egyenlő, ami miatt nem csoda ha szegény sorsó férfiak rárepültek a kövér nőkre. Persze nem azt mondom, most nehogy itt valaki félre értsen, én most nem szidni akartam őket, jó pár nagyon jó barátom van, akiken van husi és imádom őket, de sajna vannak olyanok is, akik saját túlsúlyuk miatt kompenzálni próbálnak és ez abban merül ki, hogy elkezdik cs*sztetni a vékony testalkatú lányokat.
De most komolyan, mi van akkor? A világ nem fog változni. Engem lehordhat a sárga földig ezer kövér ember, nem bánt. Irigyek. Mondják a magukét. Attól vonzók lesznek? Nem. Az ő életüket befolyásolja, hogy a vékony a divat. Az enyémet nem, higy baszogatnak.
Igaz, ha elégedettek lennének magukkal, nem mondanának ilyeneket. Ennyi erővel azt is mondhatnám, hogy akit meg zavar, hogy a kövérek vonzónak látják magukat, az sem elégedett magával.
De lássuk be, ez egy ilyen álkérdés, ahol a kérdező is tudja a választ, csak seggnyalást akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!