25 évesen 2,4 millió forint megtakarításom van, nektek mennyi? És hány éves vagy?
Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 17:26
11/23 anonim válasza:
16/F
Jelenleg összesen kétezer forintom van, és lassan két hete az enyém ez az összeg, ez már megtakarításnak számít?
13/23 anonim válasza:
26 évesen 1 millió forint megtakarításom van. De csak mert most vettem egy panel lakást, elment rá az összes pénzem.
14/23 anonim válasza:
20 évesen olyan 400 ezer forint.
15/23 anonim válasza:
Tényleg ennyire romokban hever az önértékelésed? Vagy ennyire üres a szerencsétlen életed, hogy mástól nem tudod jól érezni magad, mint hogy a neten jól leírod, hogy neked sok pénzed van 24 évesen? Autózgassál csak.
16/23 MZ.per.X válasza:
Azért valahol gáz, hogy ha valaki pénzről beszél, azonnal megjelennek a hiénák hogy "honnan van annyid". 25 évesen 2,5 millió nem egy eget rengető összeg, egy jó munkával össze lehet ennyit szedni.
17/23 anonim válasza:
23 éves vagyok és körülbelül 700 ezer forint.
18/23 anonim válasza:
#16: MZ.per.X én megértem a helyzetet. Személy szerint örülök, ha egy barátomnak sikerül összespórolnia ennyit, de elég kevésnek sikerült ügyeskedés nélkül vagy otthonról kapott összeg nélkül. Nem ítélek el ezért senkit, de tényleg ezt látom.
19/23 anonim válasza:
#15: Egyrészt miért ne lehetne kiváncsi rá, hogy ez mennyinek számít? Elég rosszindulatú vagy, hogyha ezt látod bele.
Másrészt sok pénz? Ha otthon lakik szüleivel, és csak 50-et tesz félre, akkor 4 év alatt összejöhetett ennyi.
Nem kell hozzá ügyeskedni, vagy otthonról kapni a pénzt, sőt. Munkának hívják az ilyet.
20/23 anonim válasza:
28/F Kb. 30 mill. de ingatlanokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!