Szerintetek bunkóság melegítőben/otthoni ruhában boltba menni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 15:41
11/16 A kérdező kommentje:
Csak véleményekre voltam kíváncsi, bár a dologhoz hozzátartozik, hogy én nem vizionalizáltam hozzá koszos, büdös emberi lényt, csak valami háziasszonyt, aki elszalad venni egy liter tejet.
2016. szept. 6. 18:05
12/16 anonim válasza:
Abba mész b=szki amibe akarsz a boltba.. -.-
13/16 anonim válasza:
Bunkóságnak nem az, de sztem igénytelenség. Ha vki edzés után ugrik be, azt megértem, de az látszik is. Egyéb más esetben sztem mindenkinek van arra 5 perce, hogy felvegyen egy egyberuhát vagy egy pólót farmerrel.
14/16 Sophia Ajutthaja válasza:
Nem.
Ezt a szituációt nem szoktuk bunkóságként kezelni. Minden ruhát "viselni" kell tudni. A melegítőt is lehet így is, úgy is.
15/16 anonim válasza:
A kérdező a bunkó hogy ilyen kérdést tesz fel, mindenhova Adidas melegítőbe megyek és egyszer se bunkóztak le, csak megkérdezték hol vettem :)
16/16 anonim válasza:
Én mondjuk csak akkor szoktam, ha a szemben lévő boltba ugrok ki, egyébként átöltözöm, de ez a magam dolga. Gyakran szoktam látni pizsamában, köntösben meg otthoni papucsban boltban meg utcán mászkáló embereket. Oké, ahol én élek, itt aztán van mindenféle nemzetiség (nem csak cigánok, ázsiaiak, négerek is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!