Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rubint Réka Rákos? Vagy miért...

Rubint Réka Rákos? Vagy miért nyilatkozta ezt?

Figyelt kérdés

"S hogy mi lesz a halál után? "Nekem csak egy kívánságom van - mondta a lapnak Réka. - Ha itt az idő és végső nyugalomra helyeznek, akkor hamvasszanak el és a hamvaimat majd keverjék össze Norbiéval. Ez a kívánságunk, mi így akarjuk."

Mellesleg rettenetesen szarul néz ki mostanában.

Beteg ez a nő szerintetek?

[link]

[link]

2016. szept. 5. 10:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Túl fiatal hozzá, hogy ilyen durván össze legyen aszva az arca, és hogy így őszüljön...

A rákosoknál van ilyen "tünet" általában az utolsó előtti stádiumban.

2016. szept. 5. 10:59
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Who the fuck is Rubint Réka?
2016. szept. 5. 11:00
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem igaz. Édesapám rákban hunyt el... Nagyon tévedsz.
2016. szept. 5. 11:00
 14/22 anonim ***** válasza:
55%

11#

Nem kéne ekkora hülyeségeket írni. Kicsit járj utána a dolgoknak. Gondolom nagyon tudatlan és gyerek vagy még.

2016. szept. 5. 11:02
 15/22 A kérdező kommentje:

# 13/

Nekem meg a szomszédom, aki nő volt, elég hasonló volt az arcuk.

2016. szept. 5. 11:03
 16/22 A kérdező kommentje:

Nemtudom.

https://www.youtube.com/watch?v=sPYKomdORpY

Itt egy riport, ha a tv-s sminkes meg a fodrász ennyit tud kihozni ebből a nőből, akkor nem kételkedem abban amit barátnőm mondott..

2016. szept. 5. 11:05
 17/22 anonim ***** válasza:
56%
Látom szerelmes vagy ebbe a nőbe... :D
2016. szept. 5. 11:07
 18/22 A kérdező kommentje:

# 17

Max a hangja szép.

2016. szept. 5. 11:10
 19/22 anonim ***** válasza:
36%

nem értem,hogy miért kell vele foglalkoznod? ha nem szimptaikus és nem találod szépnek,akkor csukd be az oldalát és kész.

nekem is sok közkedvelt ember nem szimpatikus, de nem fröcsögök össze-vissza,hanem meg sem nyitom az oldalukat.

téged eléggé idegessé tesz a kommentek alapján,hogy mi van Rékával.. inkább ez a beteges,nem ahogy kinéz

2016. szept. 5. 11:14
 20/22 Sunshinedoll ***** válasza:
A második kép elég kamu, az elsőn meg elkapták egy rossz pillanatában, nabumm. Majd 40 éves nőként, aki agyon szolizza magát, és állandóan vigyorog, nem olyan meglepő, hogy szarkalábak vannak a szeme körül.
2016. szept. 5. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!