Rubint Réka Rákos? Vagy miért nyilatkozta ezt?
"S hogy mi lesz a halál után? "Nekem csak egy kívánságom van - mondta a lapnak Réka. - Ha itt az idő és végső nyugalomra helyeznek, akkor hamvasszanak el és a hamvaimat majd keverjék össze Norbiéval. Ez a kívánságunk, mi így akarjuk."
Mellesleg rettenetesen szarul néz ki mostanában.
Beteg ez a nő szerintetek?
Túl fiatal hozzá, hogy ilyen durván össze legyen aszva az arca, és hogy így őszüljön...
A rákosoknál van ilyen "tünet" általában az utolsó előtti stádiumban.
11#
Nem kéne ekkora hülyeségeket írni. Kicsit járj utána a dolgoknak. Gondolom nagyon tudatlan és gyerek vagy még.
# 13/
Nekem meg a szomszédom, aki nő volt, elég hasonló volt az arcuk.
Nemtudom.
https://www.youtube.com/watch?v=sPYKomdORpY
Itt egy riport, ha a tv-s sminkes meg a fodrász ennyit tud kihozni ebből a nőből, akkor nem kételkedem abban amit barátnőm mondott..
# 17
Max a hangja szép.
nem értem,hogy miért kell vele foglalkoznod? ha nem szimptaikus és nem találod szépnek,akkor csukd be az oldalát és kész.
nekem is sok közkedvelt ember nem szimpatikus, de nem fröcsögök össze-vissza,hanem meg sem nyitom az oldalukat.
téged eléggé idegessé tesz a kommentek alapján,hogy mi van Rékával.. inkább ez a beteges,nem ahogy kinéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!