Mit csináljak, ha egy meleg rám nyomul?
Figyelt kérdés
Ma utaztam Bp.-en a XX. kerületben a buszon és egy meleg kacsintgatott rám és kérdezgetett. Én a lányokat szeretem teljes mértékben, és ez majdnem teljesen lesokkolt, hogy kinézetére nem tűnt fel, hogy ilyen, de beszédjében 100%-ban lehetett hallani, hogy a saját neméhez vonzódik. A beszédje a roma emberekéhez hasonlított, de kinézetre egy teljesen átlagos magyar embernek nézett ki. Nem tudtam semmivel elküldeni, mert minden bóknak vett (mondjuk ez nem csoda). Tehát még egyszer, ilyenkor mit kell csinálni?2016. szept. 4. 18:03
11/13 anonim válasza:
Ne félj, örülj, hogy ezek szerint jó pasi vagy.
12/13 anonim válasza:
Nem hiszem hogy félned kell. Attól hogy meleg valaki nem lesz jobban erőszakos vagy nyomulós mint egy hetero. A melegek sem tepernek le mindenkit.... Amúgy milyen volt a beszéde hogy az jött le: Meleg az illető? Nem mondom hogy hetero volt, csak lehet hogy tévedsz.
13/13 A kérdező kommentje:
Volt velem valaki és ő mondta, hogy elsőre feltűnt neki, hogy ő meleg, nekem csak akkor esett le, amikor már elment.
2016. szept. 5. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!