Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani Koreai...

Tudnátok ajánlani Koreai sorozatokat?

Figyelt kérdés

Egy nap rá találtam youtube-on egy sorozatra aminek neve: After School Bokbulbok..tetszet és aztán szimpatikus volt benne egy szereplő és interneten kutattam és találtam egy másik sorozatott amiben szintén ő a főszereplő a Cheese in the trap-ba ez a sorozat a szívemhez nőt..nagyon szeretem és azóta még találtam sorzatokat amik így megtetszettek mint pl. a

secret garden

you're beautiful

To the Beautiful You

Cheese in the trap

vagy még ami ilyen kpop-os a: astro to be continued

vagy EXO Next Door

ezeken kívül tudtok ajánlani sorozatokat?

2016. szept. 4. 03:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Master's Sun

Rooftop Prince

Protect the Boss

Heartstrings

Pasta

Sungkyunghan(?) Scandal

Dr. Jin

Queen of Ambition

2016. szept. 4. 06:31
 2/4 A kérdező kommentje:
wow...:D köszönöm
2016. szept. 4. 18:12
 3/4 anonim válasza:
SorozatBarát
2016. szept. 5. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:

The Heirs, Personal taste, You're beautiful, To the beautiful you, School 2013, Who are you - School 2015, You're all surrounded, Kill me heal me, City Hunter, Moorim School, Moon River, Hana Yori Dango(japán BOF változat), Boys over flowers, Cheer up!(masneven Sassy, Go Go), EXO next door, Bring it on Ghost, Ma boy(ez egy nagyon cuki sorozat), Dream High, Dream High 2, K-POP The Ultimate Audition, Angry mom, To be continued,My girlfriend is a Gumiho, Healer, Beautiful Gong Shim, Cinderella and the Four Knights, Descendants of the sun(muszáj megnézned, annyira jó),Come back Ahjussi, Reply 1997, High School - Love on

ezek közül nekem a The Heirs, City Hunter a legkedvencebb Lee Min Ho főszereplésével:D

2016. szept. 10. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!