Mit gondolnátok egy emberről, akinek így néz ki szobája? (Hosszú leírás)
Tegyük fel a személy, akinek a szobájába belépsz, A esetben egy egyszerű ismerős, B esetben az új barátod / barátnőd. :D
A szoba leírását úgy írom, ahogy azt egy olyan ember látná, akinek nincs semmiféle háttértudása a dolgokkal kapcsolatban.
Tessék:
"Mielőtt még belépnél a szobába, már kintről érzed az eukaliptuszos párologtató illatát. Belépsz. A bútorok régiesek, díszesek, a színűk sötét bordó. Egy vörös perzsa szőnyeg van a padlón, a szőnyeg alatt sötétbarna parketta. A szoba egy boltívvel ketté van osztva, a boltív másik felét sötétbarna, levél- és indamintás függöny takarja. A szoba egyik oldalát padlótól plafonig (2m+ belmagasság) egy könyvespolc borítja, tele könyvekkel a legkülönbözőbb nem-ponyva témákban. Túl messze van, hogy láss címeket.
A fal papírusz színű, rajta kézzel igényesen megfestett dolgok: a többségük skandináv és görög mitológiai események részletei, északi/germán rúnák külön és néhol szövegszerűen egymás mellé írva. Látsz egy vörös szemű szarvas fejet hatalmas, girbe-gurba agancsokkal, az agancsok között egy újabb rúnával. Egy régies íróasztal felett, ami szintén tele van pakolva könyvekkel és jegyzetekkel, három portrét látsz: Középen fenn Hitler, balra lent Himmler, jobbra lent Dr. Goebbels. A képek közé kézzel egy díszes horogkeresztes zászló van festve.
Az íróasztal mellett az ablak, amiről tudod, hogy a szoba tulajdonosa legnagyobb bánatára funkcionális szempontok miatt kénytelen volt modernre cserélni; redőnyös, de az mindig le van húzva. Alapvetően a nap legnagyobb részében sötétség vagy félhomály van a szobában. Az ablak felett egy idézetet látsz, festve, díszes gótikus betűkkel: "In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi Excelsi!"
A boltív felett, a tetejénél a tipikus egyiptomi szem ábrázolást látod, a szem a boltíven felfelé haladó két kobra között van (eszedbe jut, hogy a kobra a fáraók fejdíszén is rajta van). Belépsz a függöny mögé.
A függöny mögött a szoba még sötétebb. Egy egyszemélyes ágyat látsz, ami bár modern, látod, hogy a fejtámla faragott és díszes. A színe vöröses-barna. A szoba ezen részén olyan jeleket látsz a falon, amiket még - jó eséllyel - sehol máshol nem láttál. Néhány:
A szoba ezen részében is van egy egész falnyi könyvespolc. A könyvek többsége történelemmel, filozófiával, mindenféle politikával és annak értelmezésével, pszichológiával (főleg Jung), jógával, meditációval, asztrológiával, ezotériával, okkultizmussal foglalkozik, de látsz drága szótárakat, köztük több olyan nyelvét is, aminek a létezéséről sem tud az átlag ember, látsz kinyomtatott és befűzött könyveket, vastag, fekete, cím nélküli könyveket, elnyűtt lassan szétfoszló, vastag füzeteket.
A könyvespolcról kiálló egyik könyvről lelóg egy keresztény rózsafüzér, de a kereszt helyett egy pentagramm van a végén, és kétszer olyan hosszú. A szoba másik oldalán rengeteg kisebb polc van, rajta színes gyerták, füstölők, több illat a párologtatóhoz...
A másik falra két íj és egy tegez van felszögelve, illetve egy dísztőr. A tőr véggombján újra a lefelé mutató pentagrammot látod. Természetesen van villanykapcsoló; köré feketével egy díszes nap van festve
( [link] - > a napkorong közepén a kapcsoló)."
Nem tudom mit felejtek ki, valamit biztos. Később lehet még kommentben írok hozzá. :) Mit gondolnátok, ha egy új ismerősötök / barát/ barátnőtök szobája így nézne ki?
Ősi pogány nyelvek szótárai illetve értelmezései illetve ezekkel kapcsolatos iratok. Szanszkrit, enochian (nem tudom mi lenne a magyar megfelelő), asszír, hieroglifák (értelmezései), sumér / ékírás és hasonlók.
Egyébként az én szobámról van szó. :)
Végig sem olvastam, de én menekülnék :D
Amúgy tök egyértelmű volt, hogy a te szobád :) a válaszaidból meg főleg érződött...
Érdekesnek tartanám, beszélgetnék is vele a náci nézeteiről. Mivel -a leírás alapján- nem szűklátókörű ember, így sok dolgot magyarázna a sátánizmusról is.
A linkelt jeleket a barátnőmnek hála felismertem :D ő olvasta a sátán bibliáját és magyarázta is sokszor, hogy ez nem kecskeáldozásról szól, és jobban hasonlít inkább az ateizmushoz.
Szóval érdekes. A nácista nézeteket nem preferálom én sem. Nem látok értelmet benne, és én nagyon liberalista vagyok, aki szivárványos lobogóval szalad a városokban és hirdeti a békét xD.
De ha a szoba tulajdonosa értelmes ember akkor normálisan lehetne vele erről is beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!