Lányok, győztetek már le fiúkat?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy kiálltatok fiúk ellen valamiben, és legyőztétek őket? Lehet bármi, szkander, birkózás, vetkőzős póker. :D
Ha igen, volt tétje a játéknak? :D
2016. aug. 28. 19:06
1/8 anonim válasza:
Pókerben gyakran én nyerek, akár online, akár élő póker. A tét pénz.
Kollégámmal szoktunk mindenféle játékot kitalálni, ha nagyon unatkozunk, pl ki tud több vizet inni 1 perc alatt, vagy ki talál hamarabb fuvart stb, szoktam én is nyerni.
Szkanderben még soha nem nyertem. :))
2/8 anonim válasza:
Vetkőzős pókerben én nyertem 4 pasi ellen úgy hogy soha életemben nem pókereztem... Az összes ruha rajtam maradt kivéve a zoknit.. És a 4 csávó meg ott volt egy száll. P..csben... Jót mulattam. 😄😄 22 L
4/8 anonim válasza:
2: hagytak, csak a pötsüket akarták megmutatni.
5/8 anonim válasza:
Persze. Mindig is versengő típus voltam. Szkanderben nyomtam le fiúkat még a suliban, de volt, hogy úszásban, futásban, vagy csak egyszerűen amőbában versenyeztünk. Persze olyan is volt, hogy vesztettem.
27/l
7/8 anonim válasza:
Persze:D szkanderba rengetegszer több fiut is, pedig nem vagyok kigyurt vagy ilyesmi. Sportokba is sokszor. Ja meg büfögő versenyt is nyertem már😂 tudom nem a legszebb egy lánytol, de na ilyen is volt😂
8/8 anonim válasza:
Persze, szkander, ulti, videojatekok, meg amire nem emlekszem esetleg. Tet altalaban nem volt csak az egyik videojatekosnal, azt hiszem a gyoztes kapott puszit a vesztestol, vagy valami ilyesmi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!