A székelyek miért nézik le a magyarokat?
Figyelt kérdés
"A székely sz.rta a magyart."2016. aug. 28. 13:09
1/9 anonim válasza:
Megint egy fantasztikus általánosítás, szuper. Nem nézzük le a magyarokat. Az szomorú, ha te olyan székellyel találkoztál.
3/9 anonim válasza:
En mar rengeteg ilyesmit tapasztaltam, nem tudom mire fel hangoztatjak magukrol, hogy ok az igazi , egyetlen es fennseges magyarok...
4/9 anonim válasza:
Bizonyos magyarok miért tesznek fel rendszeresen székelyek ellen uszító kérdéseket?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem uszítok, sajnos többször tapasztaltam.
2016. aug. 28. 15:18
6/9 anonim válasza:
Értem én... Találkoztál három székellyel, aki valamilyen okból lenézett, és most úgy gondolod, hogy jogosan helyezed célkeresztbe az egész székelységet. Persze nem uszítasz senki ellen, csak úgy békésen kollektív megbélyegzel minket.
7/9 anonim válasza:
2004. december 5. nem esett jól nekik. Úgy érezték, hogy az anyaország cserben hagyta őket. És igazuk is volt...
8/9 anonim válasza:
Itt élek, sok székellyel és egyiktől sem hallottam ilyen butaságot. Talán nem fordítva lenne?
9/9 anonim válasza:
Ez csak egy mondás, nem nézik le.
Elvileg a székelyek már itt voltak, amikor a magyarok ideérkeztek és a székelyek Attila egyenes leszármazottjai, a magyarok csak azt gondolják, de semmi közük hozzá. Legalábbis ezt olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!