Szerintetek is csak a tágasabb hely miatt ült át hozzám egy csaj a vonaton? Részletek lent.
Wow. Milyen szép kis történetet kerekítettél az említésre sem érdemes semmiből:)
Teljesen egyértelmű, hogy nem fülessel ült volna, ha akart volna valamit.
Ha beszélgetni akar, akkor megszólított volna. Aki összeszedi a bátorságát, hogy odamenjen, annak az a legkevesebb, hogy leszólít.
Ő szimplán egy bunkó csaj volt, akinek vagy szóltak, hogy illik megkérdezni szabad-e az ülőhely vagy magától ennyire mafla.
ne komplikálj azt hogy hol ült ablaknál vagy menetiránnyal szemben lényegtelen.
én azért megkérdeztem volna hogy mit nézel de nem igazán érdekelt volna a válasza. bunkón oda üllt volna bunkón megkérdeztem volna :D
az a gond hogy már egyesek csodának tartják azt is ha rájuknéznek és keresik az összefüggést hogy lehetett volna e valami vagy sem.
megjedzem akkor se lett volna ha udvariasan mosolygósan rádköszön és megkérdezi szabad e :)
"én nem hinném, hogy egy csajjal is csak dugási vagy párkapcsolati céllal lehetne beszélgetni"
Ezért kérdezted a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriában. Nyilván reméltél valamit a szituációtól, akkor is, ha titkolod.
Egyébként ebbe a szituációba ennyi információ alapján nem érdemes semmit sem beleképzelni. Lehet ott volt a legkevésbé büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!