Járnátok ilyennel?
Figyelt kérdés
Pszichiáter nővel?
Vagy ha ti lennétek a pszichiater osszejonnetek a betegetekkel?
(Tudom h hem lehet de ha megis...)
2016. aug. 26. 19:44
11/14 anonim válasza:
Szóval mi a véleményed? El jössz velem moziba?
12/14 anonim válasza:
Egy pszichiáter nővel simán, én pszichológusnak fogok tanulni.
Egy beteggel.. attól függ milyen a beteg. ha valami elmezavaros akkor nem hiszem.
13/14 anonim válasza:
Nem a szakmájától függ, hogy járnék-e valakivel. Sokkal inkább az egyéniségétől.
14/14 anonim válasza:
"(Tudom h hem lehet de ha megis...)"
Ja, csak rosszul.
Miért ne lehetne. Ez csak nevelés. Én minden embert nevelek akivel érintkezek. Akkor senkivel se jöjjek össze, mert kezelem? Vagy itt a beleegyezett páciens állapot miatt nem? És akkor miért? Na mindegy.........
Igen járnék, akkor is ha semmiféle pszichológiai tudásom sem lenne és járnék akármilyen "beteggel" ha olyan személyisége és helyzete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!