Meg tudná adni valaki Farkas Attila Márton (FAM) telefonszámát vagy lakcímét?
Budapesten lakik, Anna utca 45
És a #11-es már nem hülyéskedik, az az ő telefonszáma :)
Nem értem, mire fel ez a nagy trollkodás...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__80..
Figyelj, drágám.
Ha ennyire jó vagy a keresgetésben, miért nem keresed ki az információkat, amikre szükséged van?
Egy ilyen kérdésre ne várj rendes válaszokat, ugyanis ki tudja, mit akarsz kezdeni azzal a tudással, amit innen szerzel. Betörés? Zaklatás?
Csak gondold át szépen, cuncimókus :*
# 14: Ha azt hiszed, hogy be akarok törni hozzá vagy zaklatni akarom, akkor ne add meg, de ne is trollkodj ide, paraszt!
Bár elég hülyeségnek tűnik amit írsz. Egy betörő miért pont FAM-hoz akarna betörni? Nem hiszem, hogy olyan nagyon gazdag.
Paraszt vagyok, tanyán lakok. Van egy nőm, meg egy traktorooooom
Nem gazdag, de híres
# 16: Híresnek is maximum értelmiségi körökben híres. Amúgy meg mit ér azzal egy betörő, ha betör egy nem túl gazdag, de híres emberhez?
Amúgy meg válaszolj már arra: Ha szerinted vissza akarok élni az adataival, akkor neked miért nem elég, hogy ignorálod a kérdést, és miért kell idetrollkodnod?
Drága rajongóm!
Örülök, hogy ennyire szeretsz, rajongasz értem, de kérlek, ne másszál bele a magánszférámba, és ne próbáld kinyomozni sem a lakcímemet, sem a telefonszámomat.
Üdv, FAM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!