Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Debreceni Egyetemen milyenek...

A Debreceni Egyetemen milyenek a gólyatáborok?

Figyelt kérdés

2016. aug. 23. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tegnap este fél órás tüzijáték volt.
2016. szept. 10. 00:18
 12/15 anonim válasza:
54%

Én leírom nektek a tapasztalataimat az elmúlt hétről. :)

Hétfőn egy az, hogy baromi nagy eső volt szóval már az adott egy nagy hangulatot😂😂 csurom vizesek voltunk.. nekem a hajamból folyt a víz szó szerint.. 1óráig álltam sorba a regisztrációnál akkora esőbe noproblem. Utána ugye megkaptuk a szobaszámot. Megyek a recepcióra és egy fiukkal teli szobába küldtek..ok😂 nyomorék recepciós és neki állt feljebb.. végülis csak 2 emeletet tévedett. Ez volt olyan 3óra fele. 4 körül csapattalálkozó..(csak ez a nap részletes :D) már akkor nem voltak szimpatikusak az emberek. Na annyi a lényeg tényleg hogy a 4 napba semmi hasznosat és csapatépítő szerűt nem csináltunk😂😂😂 3.nap tanultuk meg egymás nevét..

Annyira szánalmasnak tartom, hogy aki éjjel nappal nem iszik meg bulizik annyit az már nyomi meg kikell közösíteni.. iszonyú csalódás volt számomra.

Ha lehetne értékelni.. És ez az ország legnagyobb gólyatábora ahol olyan csapatvezetők vannak akik teljes mértékben alkalmatlanok rá..

1 pozitivum ja nem 2.. Az egyik, hogy legalább 2 csoporttársam volt a csapatba akiket megismerhettem, a másik hogy gyönyörűszép tűzijáték volt!:)

Ja a debreceni fürdő.. vicc😂😂😂

2016. szept. 13. 00:35
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

előző:

" 3.nap tanultuk meg egymás nevét.. "

Ilyen szellemi kvalitással hogy vettek fel?

Szerencsétlen.

2016. szept. 13. 04:26
 14/15 anonim ***** válasza:
39%

#13-as.. inkább veled vannak gondok.

Alapból a programoktól függ, hogy mikor tanuljuk meg egymás nevét egy ilyen helyen.

Lehet csak a harmadik napra tettek egy ilyen kis összeülést. Ennyire egyszerű.. bújj el

2016. szept. 13. 07:58
 15/15 anonim válasza:

#13 TE VILAGINYOMOREK😂😂

Annak akinek tudni akarta a masik a nevet azt megjegyezte mar az elso nap.. de TUDOD ILYEN CSAPATEPITOS nevtanulos.. az volt a 3. nap. Ennyire nem vagyok hulye te szerencsetlen. Erdekes rajtad kivul megertette mas is szoval ezzel magadat jarattad le😅😅😅

2016. szept. 13. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!