Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sznob dolog az, ha szeretek...

Sznob dolog az, ha szeretek elegánsan megjelenni?

Figyelt kérdés
Az idei hónapban egy irodában kaptam diákmunka állást, ahol a protokoll és az előírás az elegáns megjelenés. Nekem nagyon megtetszett a farmer + ing kombináció, így akár a "rendes" hétköznapokban is szívesen hordanám ezt.
2016. aug. 23. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

A farmer + ing nem "elegáns" megjelenés. Jól néz ki, elismerem, de nem elegáns.

És nem, nem sznob dolog, ha valaki kicsit is törődik a megjelenésével.

2016. aug. 23. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
És ebben mi az elegáns? A farmert egy olyan munkahelyen, ahol van dress code nem is engedik.
2016. aug. 23. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Ebben semmi extra elegancia nincs. Ezt nyilván azért érzed így, mert eddig te is gondolom a szakadt, lígő-lógó, melegítőnacis trendet követted.

Egy normális felnőtt embernek (ha dolgozol egy irodában, akkor tőled is gondolom, hogy ezt várják!) ez a minimum(!!) egy utcai megjelenéshez munkanapokon.

Az elegáns az ott kezdődik, hogy a farmer sötét, az ingen meg van egy zakó. Ez az elegáns minimuma.

2016. aug. 23. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben mi a 0%? A 2-es válaszoló vagyok. Nekem nem gond a lepontozás, de komolyan érdekelne a válasz. Nekem sok munkahelyemen nem lehetett farmert hordani, legfeljebb nadrágkosztüm, ha valaki nem volt hajlandó szoknyát felvenni. Férfiakat sem láttam soha farmerban. A farmer tök jó dolog amúgy, nekem is van, de nem elegáns.
2016. aug. 23. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyami:3
2016. aug. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!