Valaki ismeri azt a lányt aki a sümegi várba dolgozik?
Figyelt kérdés
Sziasztok ma láttam egy lányt a sümegi várban augusztus 19. 3 óra körül a "templomba " és még egy lánnyal ült szembe . Aki ismeri a lányt kérem írjon nagyon fontos lenne ! Köszönöm!2016. aug. 19. 21:47
1/10 anonim válasza:
Én csak az egyik íjászkodó szőke srácot ismerem, de Ő nagyon aranyos. *-*
2/10 anonim válasza:
Tavaly én a bejáratnál a jegypénztárnál láttam ilyen reneszánsz viseletbe öltözve egy lányt, ő nagyon szép volt. Sötét vagy fekete haja volt ha jól emlékszem.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ 2# igen ő is szép 😀 de ahogy be megyunk a "gyerekmegörző" mellett be megyünk és egyből balra és ott egy 16 év körüli lány volt 😍
2016. aug. 19. 22:05
4/10 anonim válasza:
Én sümegi vagyok, de így nem tudom megmondani, nincs képed róla? :)
5/10 anonim válasza:
van ott két jó csaj, de biztos, hogy ott dolgozik, nemcsak látogató volt?
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem biztos lehet nyári munka volt régies reneszánsz pap ruha volt rajtuk
2016. aug. 21. 17:58
7/10 anonim válasza:
én ma voltam Sümegen és pont rájuk gondoltam
8/10 A kérdező kommentje:
És találkoztál velük véletlen nem tudod a nevüket ?
2016. aug. 21. 19:28
10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :/
2020. szept. 19. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!