Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiatalok! Kinek hogy köszöntök...

Fiatalok! Kinek hogy köszöntök? Kiket tegeztek?

Figyelt kérdés

Én tanároknak,idősebb embereknek Jónapot kívánokkal köszönök! Van,hogy a pénztáros csak egy "Jónapotot" vág oda elharapva,akkor én is maradok a sima Jónapotnál!

Régi ismerős felnőtteknek,öregeknek Csókolommal köszönök! Van olyan,akit ismerek régóta és kb. azt sem érdemelné meg,hogy ember számba vegyem,nála marad a Jónapot!

Én tegezni csak a diákokat szoktam,esetleg az eladókat,ha látom rajta,hogy fiatal. Pl. a hipermarketekben nyáron eddig még csak Sziával köszöntem,tele vannak diákmunkással! :D

Néha olyan rosszul érzem magam,hogy nem kellemetlen e neki,ha tegezem,de egy 25 +-2év eladónak csak nem esik rosszul,nem?

Nálatok barátaitoknak megengedik a szüleitek,hogy tegezzék őket? Nekem nem engedi anyukám,annál boldogabb,minél hangosabb a Csókolom! Viszont nekem már több szülő mondta,hogy ne Csókolomozzak,és emiatt olyan rosszul érzem magam. Sőt,nálam anya azt sem nézi jó szemmel,ha én tegezek valakit,Szia után olyan szúrós szemmel néz,mintha azt mondta volna az adott felnőttnek,hogy "Kössz,b+!"

Köszönöm mindenki válaszát!

16/L

2016. aug. 18. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
40 körülieket magázok, alatta mindenkit tegezek. Öregebb ismerősöket szintén tegezek. Nagyszüleimmel voltam bajban egy ideig, hol tegeztem hol magáztam őket.
2016. aug. 18. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:

21 éves fiú vagyok

35 év alatti férfiakat mind tegezem, nőket olyan 30 éves korig

2016. aug. 18. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:

0-50 évig kb szia vagy helló.

50 fölött jó napot.

A csókolomot senki nem szereti.

2016. aug. 18. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
A családodat csókolgasd. Nekem pucsííííííts!!
2016. aug. 18. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:

ez is egy hülyeség amit a szülök a gyerekbe nevelnek hogy jó hangosan csókolomot kell köszönni.

Pedig sokan még ha nagyobb is a korkülönbség jobban szeretik ha sziával köszönsz nekik, attól nem érzik oylan öregnek magukat.

2016. aug. 18. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:

25 vagyok. Szinte mindenkit magázok. Azokat szoktam esetleg "visszategezni", akik fiatalok és letegeznek.

Őszintén szólva szerintem vadidegenek esetén magázódni illene. Néha eléggé meglepődök, mikor a páciensek (orvos vagyok) kapásból letegeznek. Nem haragszom érte, nem veszem rossz néven, de akkor is furcsának tartom, kicsit talán tiszteletlennek is. Én még a nálam fiatalabb betegeket is mindig magázom.

2016. aug. 18. 21:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Utolsó,szerintem elég egyértelmű,hogy orvost nem tegezünk rendelésen! Van egy orvos ismerősöm,25 azt hiszem,most végzett. Vele teljesen más szituációban találkoztam,barátok által. Eszembe nem jutott ott akkor,abban a helyzetben magázni. Ha viszont rendelésre mennék,akkor meg tegezni nem jutna eszembe,pedig tényleg fiatal + lány is. :)
2016. aug. 18. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, de nem mindenkinek egyértelmű:D Nem mondom, hogy gyakran, de azért jó párszor letegeztek már a betegek:)
2016. aug. 18. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!