Ha interneten ráírok valakire, mert ismerkedni szeretnék, akkor mivel indítsak?
Egy "Szia, szimpatikusnak tűnsz, van kedved ismerkedni?" típusú mondat megteszi?
16/l
Ja és a kérdés fontosabbik része lemaradt: ti fiúk hogy szoktatok reagálni, vagy mit gondoltok olyankor, ha vki így rátok ír?
Ehhez légyszi kort is írjatok, csak kíváncsiságból kérem!
Értem, köszi:)
És nem néznétek kicsit rbancnak az ilyen lányt, aki így akar ismerkedni? Még nem csináltam ilyet, de nem sok kedvem van így lejáratni magam, nem szeretném, hkgy ez legyen rómam az első benyomàs. De tudom, hogy többen így ismerkednek, és rohattul nem tudok már ezen a világon kiigazodni, ki mit gondol, stb, szal érdemes megpróbálni?
Főleg neten szoktam ismerkedni, így nekem ez nem meglepő.
Inkább az szokott fura lenni és nehezen reagálom le, amikor valaki rámír így és aztán "megkukul", nem dob be semmi témát, úgy kell kihúzni belőle minden választ és olyan érzésem van hogy nekem kell teperni, holott ő akart ismerkedni... Na ezt nagyon nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!