Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek Dancsó Péter Nagy...

Szerintetek Dancsó Péter Nagy Lilivel jár?

Figyelt kérdés
Most rakott ki egy képet Lilivel. Lili pedig elég érdekesen rárakja Peti hasára a kezét:O Peti 29 Lili pedig 15 eves de Lili askján találtam olyan választ hogy :"a kor nem számít egy kapcsolatban" . Szerinteteeek? Lili instáján is van Dancsóval kép amúgy. Meg amin a barátjának a kezét fogja és a kéz olyan mint Petié. Amúgy aki nem tudná Nagy Lili fanmademuci tesója.

2016. aug. 13. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
amúgy is dancsó a kecskéjével jár.
2016. aug. 17. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem Dancsó van annyira inteligens hogy ne járjon egy majdnem fele annyi idől lánnyal.
2016. aug. 18. 10:12
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

A másik lánynak a keze pedig hátul a derekánál van.

Ebben nincsen semmi se.

Csak szimplán nem tudta hova tenni a szabad kezét.

És szerintem sem ér hozzá Dancsó hasához, csak pont olyan magasságba tette.

2016. aug. 25. 18:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Van jelenleg partnere Petinek? :)
2016. dec. 17. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
61%
elvileg igen. Masik kepet is lattam mar, amin Lili meg Dancso egyutt van, es multkoraban Peti musically-jen csak egy embert kovetett, megneztem ki az es Lili volt. (Mondjuk aztan kikovette) erdekes lenne egyebkent, nem neznem ki Dancsobol, hogy feleannyi idos lannyal jarjon..
2016. dec. 26. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!