Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Átlagban hány évesen veszítik...

Átlagban hány évesen veszítik el a fiúk a szüzességüket, és mennyinek hazudják meg?

Figyelt kérdés
Érdekelne ezekre a válasz, mert lassan 17 leszek és még szűz vagyok.
2016. aug. 13. 10:04
 1/8 MZ.per.X ***** válasza:
32%
Nincs olyan hogy "átlagosan", van aki örök életére az marad, van aki 14 évesen sem az. Másrészt ez mit javít vagy ront a te helyzeteden?
2016. aug. 13. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért tenni is kell. Nemcsak úgy történik, mert elérte valaki a megfelelő életkort. Ha nem ismerkedsz meg egy lánnyal és nem kerülsz vele szorosabb kapcsolatba, soha nem fogod elveszíteni a szüzességed, akármit mond is a statisztika az átlagos életkorról.
2016. aug. 13. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Én szüzen fogok meghalni, ezt úgy képzeld el. És senki véleménye nem érdekel ezzel kapcsolatban. ;) Te úgyis akarsz családot (valószínűleg), gyerekeket is, ugyebár, azokhoz kell a koitálás, tehát előbb-utóbb majd elveszíted, ne aggódj.
2016. aug. 13. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Általánosítás. De megmutattad hogy te hazudj fogsz ok nelkul.
2016. aug. 13. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
13-15 kb
2016. aug. 13. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Egyszer olvastam egy felmérést, amiben azt írták hogy a fiúk is és a lányok is 13-14 évesen (13 egész valamennyi volt megadva mindkettőnél) veszítik el átlagosan a szüzességüket Magyarországon. De én ezt nem akarom elhinni, mert amikor én voltam 20 éves, szinte kivétel nélkül az összes velem egyidős ismerősöm, fiúk is és lányok is, szüzek voltak még. És nem csak 1-2 emberről van szó, hanem igen jelentős számúról. Tehát ha van egy rakás ember aki mondjuk 20 évesen veszíti el a szüzességét, akkor ahhoz hogy kijöjjön átlagban az a 13-14 év, kell lennie éppen annyi kb. 6-7 éves gyereknek is, aki pedig már nem szűz! :( Hát azért nagyon kétlem (és remélem!), hogy nincs ilyen sok óvodás korú gyerek, aki már élt nemi életet! :(

30/N

2016. aug. 13. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:
93%

Ha a lányok észreveszik, hogy az a célod, hogy mielőbb elveszítsd a szüzességed, nem nagyon fognak szóba állni veled.

Egyébként azt gondolom, sokkal többen hazudják azt (különösen fiúk!), hogy 13-14 évesen túl voltak rajta, mint ahányan valóban meg is tették.

Ha visszagondolok a hetedikes-nyolcadikos osztálytársaimra, sokkal inkább tűntek gyereknek, mint olyan személynek, akit egy nő megkívánhat.

2016. aug. 13. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Az osztályomba 17-en jártunk fiúk, ebből max 5 az, aki nem volt szűz érettségikor.

A szüzességeddel kapcsolatban a leendő feleségednek illik megfelelni. Azt gondolom, hogy a helyes úton te vagy. Ha valaki elhajt téged randin, mert szűz vagy, amiatt ne bánkódj egy percet sem. Nem ő lesz a feleséged. Neki nem kell megfelelned ebből a szempontból. A feleséged úgyis pontosan olyan férjet akar magának, mint te vagy. Bár nem úgy jön oda hozzád, hogy "Szia, én vagyok az, aki a feleséged lesz, ha ügyesen randizol velem és veszel nekem virágot", előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy ő az. Vagy éppen hogy nem ő az.

Lesz olyan időszak, amikor azt érzed, hogy senki nem olyan, mint aki téged így (szűzen) akar férjéül, de ettől nem kell behódolni az ott látszódó többségnek. Attól nem leszel akkor sem boldogabb, ha elveszted a szüzességedet. Attól még nem fognak neked jobban tetszeni azok a lányok. Szóval kitartást; csak így tovább!

2016. aug. 24. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!