A hírességek többsége miért beképzelt? (színészek, énekesek. Stb. )
Amit én írok, nem általánosítás lesz,hanem a tapasztalatom szerinti véleményeim.
Aki felnőtt fejjel kap hírnevet,az mindig vissza tud gondolni arra,hogy honnan indult és mennyit dolgozott a sikeréért, ezért éretten tudja kezelni a helyzetet,a földön marad.
De sokan vannak,akiket már tizenévesen,netán gyerekként óriási rivaldafény fogadott 1-2 szerep,vagy tehetségkutató után.
Egy gyerek még teljesen máshogy fogja fel a sikert.
Eladta magát a cuki pofijával és évtizedekig ebből él, egy idő után természetessé válik neki,hogy minden körülötte forog.
Aztán persze sorra megváltozik minden körülöttük.
Egyre kevesebbet járnak a "normális" gyerekek közé,mert sokfelé hívják őket, sok esetben magántanulók lesznek, így nem csak a kortársaiktól különülnek el,de az egocentrikusság tudatosul bennük, és így természetes,hogy semmi másról nem tudnak később beszélni,csak magukról.
Ezért nem szeretem,ha 15 év előtti éretlen gyerekeket sztárnak kiáltanak ki. Akármilyen tehetségesek, ilyenkor még az iskolában van a helyük.
Nézzük csak mi lett pl. Miley Cyruskával,akit az én ifjúkoromban sztároltak agyon Hannah Montanaként, mára pedig ebből a "cuki kislányból" egy hihetetlen rossz erkölcsű nőszemély lett (elnézést mindenkitől,aki ennek ellenére szereti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!