Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Facebook-on hogy tudok megtalá...

Facebook-on hogy tudok megtalálni egy embert, ha csak azt tudom, hol dolgozik?

Figyelt kérdés

2016. aug. 11. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:

A munkahelyének nincs külön oldala?

Ha van,esetleg az ottani tagok,kedvelők között.

2016. aug. 11. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:
120.000 ember közül nehézkes megtalálni :D
2016. aug. 11. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:

En pl igy talaltam meg egy embert: tudtam a keresztnevet, de nem tudtam, hogy irjak helyesen, mivel az adott nev orszagonkent valtozik, van ahol ket e-vel irjak, van ahol ea, a lenyeg, hogy tisztaban voltam azzal, hogy mi a keresztneve. Tudtam, melyik orszagban dolgozik eppen es melyik orszagbol szarmazik. Tehat eloszor is annak neztem utana, hogy irjak helyesen a nevet, de kiderult hogy konkretan 2 fajta olyan nev van az adott orszagban, csak az egyik vegen s van. Tehat ezzel a ket nevvel kutatni kezdtem, beirtam az egyiket es az orszag nevet, ahol dolgozott. Kijott ra kb 5 ember. Aztan s vegzodessel, arra kijott kb 10. Egyik sem o volt! Akkor ennek a 15 embernek megneztem az ismeroseit, egyik sem o volt (gondoltam egy orszagbol szarmaznak, jelenleg kulfoldikent egy orszagban dolgoznak, hatha ismerik egymast). Akkor ennek a 15 embernek az ismerosei kozott kerestem szinten honfitarsat akik szinten ott elnek, hatha azok ismerik, de nem jott ki. Aztan beirtam a ket adott nevet ismet, de most mar a szulovarosaval es az orszaggal. Kijott a ket nevre kb 30 ember, egyik sem o volt! Mar 1 hete kutattam, mikor vegul arra gondoltam, hogy gyakorlatilag a szulovarosa egy kis varos, lakjak talan 40 ezren. Mindenki mindenkit ismer kb. Szoval a 30 kidobott embernel, akik hasonlo nevvel eltek ott, talalomra az ismeroseik kozul benyomtam 1 embert, aki szinten ott elt, megneztem az ismeroseit, aztan azok kozul kivalasztottam egyet, es annak is megneztem az ismeroseit, aztan ott is kivalaszottam egyet es annak is es BUMM!!! A harmadiknal meglett! Meg mielott barki azt hinne idiota vagyok es embereket uldozok, ez egy fogadas volt, nyertem vele 200 dollart :D Azt mondtam, barkit megtalalok a Facebookon, akirol van par info!

Keress valakit, aki az adott cegnel dolgozik, ird be a ceg nevet keresobe. Mivel sokan kiirjak hol dolgoznak. Ha nem jon ki ra semmi, akkor roviditsd le, pl csak kezdobetukre, probalkozz. Most pl sokan azt irjak sulinak csak hogy Elte vagy ELTE, de van aki kiirja a teljes nevet. Ugyan ez igaz a munkahelyre is! Ezutan ha talalsz valakit, jon a piramis jatek: ismerosok nezese, aztan ha nala nincs, ismet keress valakit, aki ugyan nem o, de az illeto ismerose es szinten ugyan ott dolgozik. Aztan az o ismerosei kozott is kezd el keresni! Ezekre figyelj: sokan kamu nevvel regisztralnak, pl George a neve nem Gyorgy, vagy teljesen mas a neve, George Junior, vagy a profil kepen nem latszik az arca, vagy fel sem ismerheto, tehat lehet, celszeru mindenkit atnezned.

Ha igy nem lesz meg, jon a google! Ird be a ceg nevet, probalj meg talalni embert, aki ott dolgozik. Pl sok cegnek van sajat honlapja ahol feltuntetik a kapcsolattartot (nevvel) keress ra az illetore Facebookon es ismet jon az ismerosek nezese. Erdemes fotokat is nezni, kozos krpeket, sokan ugyanis bejelolik egymast.

2016. aug. 11. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogyha a facebook adatlapjára nincs feltüntetve, elég kicsi az esélye, hogy megtaláld.
2016. aug. 11. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tudod valamelyik ismerőse nevét, akkor könnyű.
2016. aug. 12. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!