Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beszélt már meg ezen az...

Beszélt már meg ezen az oldalon valaki találkozót, amiből baj lett?

Figyelt kérdés
Enyébb eset h nem jött el, vagy durvább például hogy valaki más jelent meg mint akinek mondta magát. Hogy lehet megbizonyosodni arról, hogy valakinek nincsenek rossz szándékai, nem kamu-e, vagy arról, hogy egyáltalán ki a megbízható?
2016. aug. 10. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, nekem sikerült egy ilyet összehozni. Beszéltem egy pasival, akivel életem első biszex kalandja lett volna. Mondván biztos, ami biztos találkozzunk előtte egy népes helyen, hogy biztosan ne történhessen semmi rossz. Ez egy kis étterem volt. Mint kiderült, a tulaj az illető haverja volt, az egyik lefogott, míg a másik bezárt és gyakorlatilag megerőszakoltak.

22f

2016. aug. 10. 21:47
 2/4 anonim válasza:

Azt hittem, hogy szeret emgem aztán rájöttem, hogy csak kihasznált.

Ha ez bajnak számít akkor igen. Azóta siratom őt (5 éve)

2016. aug. 10. 21:54
 3/4 A kérdező kommentje:

...Még mindig jobb, mint ha homofóbok jöttek volna és vertek volna meg, nem? :D Lett belőle végül valami, feljelentés vagy ilyesmi? Vagy mennyire volt durva egyáltalán?

Második, hát úgy számíthatjuk bajnak, hogy ha nem történt volna meg a tali, nem lenne probléma xd

2016. aug. 10. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as, te mekkora egy paarszt vagy. Nyilván jobb, ha megerőszakolják, mintha megverik... idióta.
2016. aug. 11. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!