14 éves kis tinik között biztos. Én már elmúltam 20, és gyakran látom, hogy elég sűrűn van róla kérdés, de őszintén szólva, fogalmam nincs, hogy kicsoda, sejtem, hogy valami kis ecsethajú majom popénekes lehet (vagy valami ilyesmi), de ezen túl tényleg fogalmam nincsen, nem is érdekel.
Szóval ez a suttyó csak egy réteg-híresség, bizonyos életkor felett szerintem rohadtul nem tudja senki, hogy kicsoda.
Az elmúlt "korok" híres énekeseihez képest (akiknek a neveit tényleg mindenki ismeri, ez a gyerek egy senki, nulla. Szerintem 5 év múlva senki nem fogja tudni, hogy ki, és majd lesz egy újabb tinisztár.
Most mondok egy példát, Elvis Presley (aki tényleg elég híres)... Na hozzá képest biztos, hogy egy nulla, sőt -4463546543...
Michael Jackson
Elvis Presley
Freddie Mercury
Meg a többi legenda na ők a leghíresebb Sztárok pedig már nem élnek
Ezen az oldalon biztosan.
Sehol máshol nem futok bele a nevébe olyan gyakran, mint itt.
Elég szomorú, hogy ez kérdésként felmerül, ő a legjobb példája, hogy valódi tehetség nélkül, hogyan lehet a csomagolt szart dobostortaként eladni az agymosott tiniknek.
A leghíresebb ember nálam II. János Pál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!