Normális ez az ember?
Főtéren a parkban ülök. Körülöttem többen is. Elővettem a telefonom és tárcsázni kezdtem a barátomat. Erre pár meterről egy fiatal srác lekiabált ezzel a szöveggel: ne fészbúkózz!!! Figyelj rám!!! Hallod!! Nem vágysz társaságra??
Úgy megijedtem hogy felemeltem a hangom hagyjon békén és menjen el.
Mindenki nézett. Nagyon megijedtem. Kiabálva tovább állt.
Velem is volt hasonló.
Miközben a boltból sétáltam haza a járdán, megnéztem a telefonomat, hátha kaptam valami email visszajelzést munkáról vagy interjúról. Egy vén papa jött szembe az úton biciklivel és az is idekiabált, hogy ne nyomkodjam a telefont," a k..rva istenit".
Mondom wtf? :D
Nem normálisak, de nagyon jól tetted egyébként, hogy határozottan és felemelt hanggal elküldted, így kell ezt minden esetben, ha zaklatnak. Más is észreveszi legalább, hogy idegen és zavar téged, máshogy meg amúgy is hajthatatlanok.
Nem normális.
Múltkorában egy hivatal bejárati ajtajába állt be egy gömböc testű egyén akitől nem lehetett kiférni és nyomkodta a telefonját. Senki se ki se be (se nyő). Álltam a bejárat előtt egy percig hátha észreveszi magát. Észrevette és odébbállt és szabaddá vált az út. Nem kell itt kiabálni kérem. Normális???
Aki azért bemer szólni hogy telefonozok ahhoz hozzávágok egy kést. Ha meg öregek szólnak be akkor konkrétan TÉNYLEG felrúgom biciklivel együtt.
Ki tudja hogy van pofájuk az embereknek beszólni azért mert más telefonozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!