Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb videós? Dezső Bence vagy Unfield?

Figyelt kérdés

2016. aug. 4. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

Az a vicc hogy én mind a kettőre fel vagyok iratkozva, de már egyiket sem nézem.

Régen néztem a Bencénél a Rólad Szól sorozatot, de mióta az nincs azóta számomra semmi érdekes tartalom nem jelent meg nála.

Unfield-nél ugyanez. Ott a Kitalálom mire használják a nők sorozatot élveztem, elkacarásztam rajta, de jelenleg nála is ugyanez van.

Nem mutat olyat egyik sem, ami jelenleg érdekelne. Nálam egy szinten vannak most.

2016. aug. 21. 22:19
 12/17 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok.

Az agyad, az agya helyett.

2016. aug. 21. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért akik őket fikázzák, tényleg megnézném, hogy tudnának-e legalább olyan szinten ,,értéktelen erőltetett sz@rokat" csinálni, hogy a ti szavaitokkal éljek... Nyugodtan lehet itt fikázni, mocskolódni, de ez csak a ti szánalmasságotokat mutatja. Azért azt nem hinném, hogy sz@rok lennének, legfeljebb nem a ti érdeklődési köreiteknek megfelelő, amit ők csinálnak. A pávagyerekes válaszolónak meg külön üzenném, hogy Unfield pont nem az az ember, aki annyira a lányoknak akar bevágódni... Dezső Bencét nem tudom, nem követem, tehát nem is ismerem annyira. De az eddig látott videók alapján szimpatikus srácnak tűnik. De természetesen könnyebb rámondani, hogy egy sz@r, mert nincs egyedi tartalom. Amúgy már ez megy az összes vlogger esetében, és annyira lejárt és szánalmas már a vlogger szidás is, hogy azt el nem lehet mondani... :P
2016. szept. 26. 21:42
 14/17 Klauuka válasza:
Amióta rátaláltam REFPLAY videósra, azóta ezeket nem nézem. refplay legalább szókimondó érett pasi és iszonyat jó hangja van meg imádom <3 refplaynek több százezer feliratkozója lesz, ezt még a liveokban is sokan írják :)
2016. nov. 6. 17:42
 15/17 anonim válasza:
Unfield
2017. jan. 12. 18:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Unfielden tudok röhögni, Dezső Bencének csak néhány videóját láttam,de azok nem rosszak.

De szerint Unfield.

2017. márc. 1. 17:20
 17/17 anonim válasza:
UNFIELD jobb. Dezső Bence unalmas.
2023. máj. 8. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!