Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Leírnátok hogy ti mit csinálto...

Kocsisbarbi kérdése:

Leírnátok hogy ti mit csináltok nyáron egy nap? Többi lent.

Figyelt kérdés

14/L nagyon unatkozom nyaron es kb igy telik egy napom:

12:00 keles

Egesz nap itthon vagyok filmezek sorozatot nezek, telozok, tvzek

Hajnali 3-4fele alszok el.

Es amugy sok baratom van de semmit se akarnak csinalni csak otthon lenni, fekudni, meg csaladjukkal vannak, lehet el se engedik oket

Ti mit csinaltok?

2016. aug. 4. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

A lányom 12 éves.

Reggel 7:30-kor keltem. Nyolckor reggeli azután szabadprogram. Mivel Budapesten lakunk egy társasházban ezért vagy a közös udvaron tollasozik vagy röpizik, vagy a kiépített kerékpárúton bicajozik valamelyikünkkel. 10-11 körül bejön a lakásba és olvassa a kötelező olvasmányokat ebédig. Ebéd után míg én alszom a kistesóval addig nézi a tvt. Napi 3 óra van engedélyezve neki és ebben benne van a gépezés és a telefonozás is. Délután 4-5 körül közös kinti program van a családdal. Ma például a Margit szigeten fogunk sétálni és fagyizni, de tegnap meg a Margit hídon és a Szabadság hídon sétálgattunk.

Hetente háromszor futunk két kilométert. Este nyolckor elzavarom zuhanyozni, majd megnéz a kedvenc sorozatából 2 részt és fél tízkor megy aludni.

40F és 42N

2016. aug. 4. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én dolgozok. A te korodban pedig táborban voltam, esetleg a nagyszüleimnél falun, ahol ott volt a hatalmas kert, és rengeteget olvastam. Te nem szoktál olvasni, vagy csak lefelejtetted a felsorolásból?
2016. aug. 4. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Dolgozom, bulizok vagy csak beülök a városba lazulni, iszogatni, dumálgatni, barátommal vagyok, van, hogy lemegyünk a Balatonra vagy a közelebbi strandokra, vannak itthon ülős napok is, van, hogy anyukámmal egy családi ismerőshöz elkocsikázunk, nemsokára megyek fesztiválozni egy barátnőmmel. Ezen kívül a spontán dolgok a jellemzőek inkább. Múlthéten pl random felvonatoztunk Pestre, körülnéztünk egy kicsit meg beültünk egy hangulatos helyre.

A te korodban végigkockultam a nyarat meg néha medencéztem, meg voltam táborozni. :D

20L

2016. aug. 4. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk.Velem ugyanez van.
2016. aug. 6. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

8-9 fele kelek. Általában filmeket, sorozatokat nézek egész nap, max. ha kell valamit itthon segíteni (héten pl kaput festettem), azt megcsinálom, de azon kívül nem sok mindennel foglalkozom.. Aztán hajnal 1 körül lefekszem.

Arra számítottam, hogy tudok menni melózni, a pénzből pedig szétdrogozom az agyam + fesztiválokra megyek barátaimmal, de a meló nem jött össze, így a fesztiválok/bulik sem..

16/F

Kérdező, ha gondolod elmehetünk moziba, akkor egyikünk sem unatkozna! :3

#1 válaszoló: Szegény gyerek...

2016. aug. 6. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!