Akik videoznak azok hogy csialjak a videokat hogy tudnak vagni stb? van erre valami alkalmazas?
SonyVegas Pro
Van rengeteg program hozzá, sőt ingyenes is, de a fent említettet ajánlom. Ha profibb szintre lépsz, úgyis átkell térj rá, s akkor miért ne tennéd azonnal?
ez aranyos kérdés:)
igen, volt olyan a celluloid korszakban, amikor a filmszalagot bizony kézzel, ollóval szabdalták:)
digitális korszakban sok program van erre, ami kifejezett a vágásra van, mint például: Sony Vegas, Adobe Premiere, Final Cut, Avid, stb.
szerintem nyugodtan próbálkozz, még ha fiatal is vagy, és nincs akkora technikai háttered!!! valahol el kell kezdeni:) vannak egyszerűbb programok is, mint a windows movie maker. de sok tutorialt, leírást is találsz mindenhez a neten.
filmezni meg simán mobillal is lehet már, az ne gátoljon semmiben!
hajrá!!!
Régen tényleg ollóval vágtak. :-)
Most vannak erre alkalmas számítógépes programok, én egyébként iskolában tanultam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!