Dolgozó nők, ti milyen gyakran főztök?
Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 12:27
1/14 anonim válasza:
Minden este kb de csak ilyen max fél órás kajákat
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Férjem elég válogatós. Másnapos kaját nem eszik meg....eddig GYESen voltam,minden nap próbáltam főzni férfias kajákat,de félek,hogy munka mellett erre nem lesz energiám (vagyis nem akarok ) max.gyorsan bekapni valamit este,hiszen napközben a gyerekek is esznek oviban. De félek,hogy ebből vita lesz.
2016. aug. 2. 12:39
4/14 anonim válasza:
Jelenleg nem dolgozom, de amikor dolgoztam, akkor is kb ugyanannyit, mint most. Kb hetente 3-4x, attól is függ, hogy van-e kedvem. Az időigényesebbeket ételeket hétvégén, a rövidebbeket igyekeztem hétköznap megcsinálni, illetve ha későn értem haza nem mindig csináltam rendes főtt ételt, csak valami egyszerűt összedobtam.
5/14 anonim válasza:
Gyűjts ötleteket neten gyors kajatippekre amik pasisak is
Főzz előre ha tudsz
6/14 anonim válasza:
Istenem, már a kajának is neme van?
7/14 anonim válasza:
4-es vagyok: Nálunk azért néha főz a férjem is. A kedvencemet például csak ő tudja megcsinálni és kb 2,5-3 óra az elkészítése. Szóval időről időre átveszi a fakanalat, szerencsére szeret is, tud is főzni.
9/14 anonim válasza:
Én egy héten kb. 2x főzök, párom is hasonlóan. Ha egyszerre vagyunk otthon és nem vagyunk túl fáradtak együtt főzünk, ha pedig nagyon nincs kedvünk, rendelünk vagy a szemközti pizzériába leugrunk. Nem vagyunk rabszolgák, segítjük egymást. :)
10/14 anonim válasza:
Már nem főzök mert sokba kerül az alapanyag. Párom szinte zabál, szóval nekem nem éri meg. Ha vesz alapot hozzá szívesen megcsinálom. De nem azert dolgozom hogy kiszolgáljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!