Bevásárlószatyor felrakása az asztalra, mi a véleményetek erről?
Nagy ilyen Spar-os,Lidl-s,és hasonló szatyrok(táskák)-ról van szó.Buszon,villamoson,zebránál pirosnál,várakozásnál stb.le van rakva a padlóra,járdára,koszba,egyéb helyekre.
Hazaérve pedig (értelemszerűen kipakolás céljából) felrakja a valaki az étkezőasztalra,meg a konyhapultra azt a szatyrot,ami előtte az utca koszára volt téve.
Ti hogy szoktátok?Odafigyeltek ilyenekre?
én általában a székre teszem
nekem úgy kényelmesebb kipakolni belőle :)
néha megfeledkezem, akkor én is az asztalra rakom
nem a leghigiénikusabb az tény, de még senki nem lett beteg tőle a családban :)
Szerintem ez tulzas, most akkor a szekre, kanapera se uljek le hullafaradtan hazadolve utcai ruhaban, mert elotte abban buszoztam? Az agy mar mas kerdes, oda en se fekszem be, amig nem tisztalkodtam le.
De hogy ne offoljak:en felteszem az asztalra. De nem hinnem, hogy ez akkora baj lenne, mert minden etkezes elott letorlom tisztitokendovel es ha koszos lett, akkor meg pluszba is. Amugy aki a szekre rakja, az se jobb, mert arra utana raul es aztan a ruhajan ugyanugy viszi be a koszt a kanapera, agyba, szonyegre stb.-re. Kivetel persze, ha a szeket azonnal letakaritja es csak ugy ul ra.
természetesen nem rakom az asztalra. De amúgy is maximum buszülés az a hely, ahová lerakom, ha csak a földre tudnám, akkor inkább fogom, persze tudom, hogy huszonévesen ezt könnyen megtehetem, később már nehezebb.
Volt szatyor, amit kénytelen voltam letenni a busz padlójára, de azt hazaérve kirámolás után ki is dobtam, mert nem volt lemosható.
Próbálok gondolkodni, mert nem nagyon használunk bevásárlószatyrot... Inkább hátizsákba pakolunk meg mikor hova. Néha kis kukába, amiben a szelektívet visszük s kifejezetten tiszta, mindezek pedig az autóba vagy motoros dobozba kerülnek.
Mivel a hátizsák az tényleg mindenhova lekerül, az ritkán kerül fel a konyhaszigetre, a földről pakolunk ki belőle, de akár fel is kerülhet, jár ott sokminden, a kismacska még nem tud akkorát ugrani, de mindenféle elektronikai többé-kevésbé hulladék előfordul ott (a párom nagy gyűjtő, főleg procikat gyűjt, de azokat le is kell tesztelni), s mivel ott csinálok sok mindent, állandóan törlöm. Ez nekem tökéletesen megfelel.
Amit leteszek az utcán a földre, azt nem rakom az asztalra.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!