Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ejjel nappal gyuszinak mi az...

Ejjel nappal gyuszinak mi az igazi neve?

Figyelt kérdés
Aki joe hoz betort

2016. júl. 27. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
gyuszi nyuszi
2016. júl. 27. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Télen nyáron jóska.
2016. júl. 27. 17:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Olyan jo hogy ertelmes valaszt nem lehet irni 😂😂 ocsem😂😂
2016. júl. 28. 00:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Barkoczi Gyula
2016. aug. 15. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Már azóta át keresztelte magát Ismaelre 🤣

Kicsinek mikor néztem a sorit mondtam is milyen vissza taszitó mégcsak nézni is!

Irritál, ezért sem értem a sok nőt miért nyáladzik rá maximum aki tényleg ultra hülye.

Azóta nagy karriert csinált koldult a tiktokon jó félévig amiből elvileg megszedte magát.

De ugye minden roma szokása hogyha van egy kis pénz dínom dánom és egyből pénzes arabnak hiszem magam go egyiptomba dubajba svájcba.

Ha enyire nincs szégyen érzete éjjel nappalba is vetközött rá mászott mindenkire nem értem miért nem megy h*mringyónak azt abból keresné a pénzt.

Szánalmas az egész a felesége is, aki elvileg eltartotta.

Már kb fél Magyarország előtt lejáratta magát, hiába megy külföldre, ott is van magyar közösség felismerik nevet is változtathat.

Az asszonya meg hiába megy a tarhált pénzből fodrászhoz, pillás körmöshöz meg új ruhák elég lelakott rodás nő.

Igazi s*ghülye irritáló senki.

Remélem olvasod Barkóczi Gyula!

aug. 24. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!